Tuorein sisältö

Ensi viikolla voit ladata Falloutin maksutta - tässä Epic Games Storen ilmaispelit

14.10.2022 klo 22.00 | Luettu: 1892 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Epic Games Store jakaa tuttuun tapaan ilmaiseksi pelejä ja ensi viikolla ladattavaksi saapuvat pelit ovatkin jo paljastuneet. 20. lokakuuta lähtien omaan pelikirjastoon voi lisätä Evoland Legendary Edition ja Fallout 3:n.

20. lokakuuta saakka ladattavana puolestaan ovat Darkwood ja ToeJam & Earl: Back in the Groove. Näistä ensimmäinen on ylhäältä päin kuvattu selviytymiskauhupeli vuodelta 2014, kun taas ToeJam & Earl: Back in the Groove voi olla monille tuttu Sega Mega Drive -ajoilta, tosin alkuperäisenä pelinä, mutta hyvin samoissa tunnelmissa mennään tässäkin versiossa.

Evoland Legendary Editionille V2.fi:n Miikka antoi arvosanaksi 3,5 tähteä ja kuvaili peliä seuraavanlaisesti: “Mainio retrohenkinen roolipeli ja kylkiäisenä sen edeltäjä.” Fallout 3 puolestaan sai vuonna 2008 Juho Aholalta arvosanaksi huikeat 4,5 tähteä.

20. lokakuuta saakka ladattavissa ovat:
Darkwood
ToeJam & Earl: Back in the Groove

20.-27. lokakuuta ladattavissa ovat:
Evoland Legendary Edition
Fallout 3: Game of the Year Edition

V2.fi | Miia Lyyra
< Bayonetta 3:n tarina... Nvidia pisti jarrut ... >

Keskustelut (1 viestiä)

JesseK

Moderaattori

Rekisteröitynyt 12.04.2016

14.10.2022 klo 23.51 5 tykkää tästä

Fallout 3 on kyllä aivan huikea peli, jota jaksaa edelleen muistella lämmöllä. Harva peli on saanut samalla tavalla innostumaan itsestään, mutta Fallout 3 teki aikanaan lähtemättömän vaikutuksen. Se tunne oli jotain aivan ainutlaatuista, kun sai vaellella ympäri ydintuhon runtelemaa maailmaa ja ihmetellä sieltä löytyviä paikkoja ja ihmisiä. Kaikinpuolin hieno teos!
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova