Tuorein sisältö

''Lassen eläke on peruttu, me lähetään torille'', huusi Ylen selostaja klipissä, joka kerää ihastusta ympäri maailmaa - Team Liquid saavutti DOTA 2 -turnauksessa ihmevoiton

24.10.2022 klo 20.00 | Luettu: 2886 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


DOTA 2 -pelin parissa vietetään mielenkiintoisia hetkiä, sillä käynnissä on The International -turnaus, joka on DOTA 2:n MM-turnaus. Kilpailu järjestetään Singaporessa. Viikonloppuna koettiin huikeita hetkiä elektronisen urheilun parissa, kun Team Liquid nousi käydyssä ottelussa ihmevoittoon. Matsin lopussa jäätävän ammattitaidon ansiosta Team Liquid onnistuu nappaamaan voiton, joka ei jää katsojilta tai selostajalta huomioimatta. Team Liquid voitti ottelun 2-1. Joukkueen matka jatkuu tulevana viikonloppuna, kun vastaan saapuu Team Aster. Tuleva ottelu on merkittävä, sillä sen voittaja astelee finaaliin, jossa vastassa on joko Team Secret tai Tundra Esports.

Eilen 23. lokakuuta käyty Team Liquid vs. Thunder Awaken kiinnosti suomalaisia katsojia erityisesti siitä syystä, että Team Liquidin rivissä edustaa suomalainen Lasse "MATUMBAMAN" Urpalainen.

Suomeksi otteluita selostaa Yle ja nyt maailmalla onkin ihastuttu Ylen selostajan reaktioon, jonka sai aikaiseksi ottelun viimeiset minuutit. Videota on tällä hetkellä katsottu jo yli 115 000 kertaa. Tilanne napattiin Twitchin leikkeeseen, jonka voit katsoa alta. Varoittavana sanana sanottakoon, että kaiuttimien ääniasetuksia kannattaa laskea ennen videon katsomista. Videolla on äänessä Ylen selostaja Arttu Hämäläinen ja hänen kollegansa Benjamin Läärä.

Uutinen jatkuu twiitin jälkeen.


Team Liquidin matka kohti finaalia ei ole ollut helppoa, sillä joukkue karsiutui viimeisten joukossa mukaan The International 2022 -turnaukseen. 21. lokakuuta käydyssä ottelussa Team Liquid hävisi Team Asterille 2-0 ja tippui ottelun jälkeen Lower Bracketiin, jossa tiimi kohtasi Entityn, jonka se voitti 2-1. Tämän jälkeen Team Liquid taisteli tiensä OG:tä vastaan rökittäen joukkueen 2-0. Sen jälkeen vastaan asteli vielä Thunder Awaken, jonka kanssa taisto päättyi Team Liquidin hyväksi 2-1.

Team Liquid ja Team Aster kohtaavat 29. lokakuuta. Finaaliottelu käydään sunnuntaina 30. lokakuuta, jolloin selviää, mikä tiimi on uusi maailmanmestari. Turnauksen aikataulua ja muuta voit katsoa tarkemmin Liquipedian sivuilta

V2.fi | Miia Lyyra
< Näin erilaiselta Sup... Tällainen on Apex Le... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova