Tuorein sisältö

Apex Legendsin Catalyst taltuttaa viholliset ferrofluidin avulla - katso esittelyvideo tästä

29.10.2022 klo 17.00 | Luettu: 3352 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Apex Legendsin uusi hahmo Catalyst on päässyt tarkempaan esittelyyn. Oikealta nimeltään oleva Tressa Crystal Smith on 29-vuotias nainen, jonka kotimaailmaa on Boreas. Catalyst on ollut aina kiinnostunut kristalleista, kuusta ja noituudesta ja hahmon ulkoisessa habituksessa onkin hieman “noitavivahteita”. Matkan varrella Catalyst oppi työskentelemään ferrofluidin parissa, johon hän yhdisti myös noituutta. Ferrofluid liittyykin vahvasti uuden hahmon kykyihin.

Aiemmin julkaistussa trailerissa paljastui, että kyseessä on Apex Legendsin ensimmäinen transhahmo. Kehittäjien mukaan erilaisten hahmojen mukaan lisääminen tekee pelistä inklusiivisemman.

Catalystin kyvyt:

Passiivi - Barricade: Catalyst voi käyttää ferrofluid-ainetta esimerkiksi ovien tukkimiseen.

Taktinen - Piercing Spikes: Esimerkiksi maahan heitetty ferrofluid-neste aktivoituu vihollisen lähestyessä, jolloin nesteeseen tulee piikkejä, jotka tekevät vahinkoa vastustajaan. Catalyst itse on immuuni nesteelle.

Ultimate - Dark Veil: Catalyst voi nostattaa ferrofluid-seinän, joka hidastaa ja sokeuttaa viholliset, jotka yrittävät tunkeutua seinämän lävitse. Seinämää voi käyttää taistelukentän jakamiseen. Esimerkiksi Bloodhound ei voi skannata seinän läpi, mutta kehittäjien mukaan esimerkiksi Horizon saattaisi nähdä seinämän ylitse.

Lisätietoa hahmosta saat katsomalla alla olevat trailerit.

Apex Legends: Eclipse starttaa 1. marraskuuta.






V2.fi | Miia Lyyra
< Muutama Overwatch-ha... Toria varaukseen! Te... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova