Tuorein sisältö

V2.fi:n laiteuutiset 12|11|2022: VR-asema Turtle Beachilta, Xiaomia lemmikeille, Razerin huippuohjain ja muuta

12.11.2022 klo 20.00 | Luettu: 809 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Turtle Beach laajentaa VR-lisälaitteiden puolelle: Fuel Compact VR -latausasema Meta Quest 2:lle on kätevä latauspaikka virtuaalisilmikolle sekä ohjaimille, kun niitä ei käytetä. Akkupakettien luvataan kestävän 20 tuntie per lataus (joka kestää 2,5 tuntia) ja hintaa kokonaisuudella on 84 euroa.


Turtle Beach julkisti myös muita latausasemia, nimittäin Fuel Dual -ohjainlatausaseman ja kuuloketelineen Xboxille. Sen mukana tulee nopeasti ladattavat, yli 22 tuntia kestävät akut ja 35,99 euron asemaan mahtuu kaksi ohjainta, sekä kuulokkeet telineeseen.


Trust tuo markkinoille hiljaisimman koskaan valmistamansa hiiri- ja näppäimistöyhdistelmän. Lehdistötiedotteen mukaan "Riippumattoman ulkopuolisen tahon varmistamana (ISO 7779:2018), Trezon näppäinäänet ovat yhtä hiljaisia kuin kuiskaus, ja äänitaso vastaa ympärillä oleville ihmisille puunlehtien rapinaa." Laitteet ovat langattomia ha paketin hinta on 49,99 euroa.


Xiaomi tuo markkinoille yhtiön ensimmäiset lemmikkituotteet - kissoille ja koirille tarkoitetut ruoka- ja juoma-automaatit. Smart Pet Food Feederiin mahtuu lähes kaksi kiloa kuivaruokaa, mikä keskimäärin vastaa aikuisen kissan tai pienehkön koiran 15-20 päivän ruokamäärää. Xiaomi Smart Pet Fountain -juomalaite taas pitää lemmikin juomaveden puhtaana ja raikkaana, sillä Mi Home -sovellus muistuttaa, milloin laitteeseen kannattaa lisätä vettä, tai milloin laitteen suodatin tulee vaihtaa. Hinnat ovat 149,90 euroa ja 79,90 euroa.


Razer Wolverine V2 Pro on monipuolinen ammattilaispelaajien ohjain PC:lle ja PS5:lle. Siitä löytyy mm. HyperSpeed Wireless 2,4 GHz -yhteys, "Mecha-Tactile"-toimintonäppäimet, Hypertrigger-liipasimet, vaihdettavat tatit, 8-suuntainen mikrokytkin-ristiohjain ja 6 ohjelmoitavaa painiketta. Eurohinta on muikat 299,99.


Honor kertoo julkistavansa 23.11. uuden taitettavan lippulaivapuhelimensa. Toistaiseksi siitä julkaistiin vain yllä oleva kuva.


Uusi Noblechairs LEGEND -tuolimallisto on suunniteltu sekä saadun käyttäjäpalautteen että aikaisempien tuolimallien pohjalta - muun muassa muotoilua ja materiaaleja on tuunattu. Tuoleja on saatavana viidellä eri värivaihtoehdolla ja kolmella eri materiaalivaihtoehdolla 519,90–569,90 euron kuluttajahintoihin.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Paradox Interactiven... Halon entisen luovan... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova