Tuorein sisältö

Splinter Cellin 20-vuotispäivän kunniaksi kerrottiin pelisarjan tulevaisuudesta

18.11.2022 klo 12.05 | Luettu: 1023 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Splinter Cell -pelisarja on 20-vuotias ja sen kunniaksi julkaistiin video pelin tekijöistä. Mukana ovat taiteellinen ohjaaja Chris Auty, tekninen ohjaaja Christian Carriere, vanhempi pelisuunnittelija Andy Schmoll ja kenttäsuunnittelun apulaisohjaaja Zavian Porter.

Ubisoft Toronto -pelistudio työskentelee uuden Splinter Cell -pelin parissa ja hyödyntää Ubisoftin omaa Snowdrop-pelimoottoria ja monille mielenkiintoisin pätkä löytyneekin videon loppupuolelta, jossa nähdään konseptitaidetta tulevasta remakesta. Pelistä kerrotaan myös, että "asioita, jotka eivät ole vanhentuneet kovin hyvin" hiotaan uuteen uskoon, muun muassa juonta, tekoälyä, hahmoja ja koko tarinaa - mutta pelikokemus tulee olemaan samanlainen kuin ennenkin.
V2.fi | Manu Pärssinen
< People's Daily -lehd... Toivo Legacy of Kain... >

Keskustelut (1 viestiä)

nvlalkckapcjwooas

18.11.2022 klo 16.05 3 tykkää tästä

mika juonessa ja tarinassa o muka vanhentunu tah jotai wokekokkoa tulee et samin vitsit vaihdettu patriarkkaa haukkuviin ja coen pelastaa samin pari kertaa rynkyt kourassa ja sanoo et naisetki pystyy. samal voi tietty poistaa stealthin mita ton konseptikuvan rynkkysoltutki varmaa kuvastaa ekassa pwlissahan vasta vikan kentan lopussa oli kommandovihuja. yhta paljon remake ku tomb raider 2013
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova