Tuorein sisältö

Onko tässä uusi jouluklassikko? Donkey Kong ja Banjo-Kazooie -pelien säveltäjät julkaisivat uuden peliaiheisen joulukappaleen

02.12.2022 klo 20.00 | Luettu: 1118 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Entiset legendaarisen pelinkehittäjä Rarella työskennelleet pelialan veteraanit ovat julkaisseet hyväntekeväisyyttä varten uuden peliaiheisen joulukappaleen nimeltään "A Video Gaming Christmas".

Uuden kappaleen tehneestä kolmikosta Grant Kirkhope ja David Wise tunnetaan erityisesti pelimusiikeistaan ja kaksikko onkin aiemmin Rarella tehneet musiikkia peleihin, kuten Donkey Kong, Banjo-Kazooie ja Goldeneye.

Kappaleessa laulajana toimiva Kevin Bayliss on taas Rarella työskennellyt hahmosuunnittelun puolella ja on ollut luomassa hahmoja muun muassa Donkey Kong Country, Diddy Kong Racing, Battletoads ja Killer Instinct -peleihin.

Mahdollisen tulevan jouluhitin voi kuunnella alla olevalta videolta ja lisäksi kappale on striimattavissa/ostettavissa Amazonista, Apple Musicista ja Spotifyssä. Osa pelin tuotosta lahjoitetaan peliaiheiselle Special Effect -hyväntekeväisyysjärjestölle.



Lähde: VGC

V2.fi | Mikko Seppänen
< Indiana Jones on nyt... Joulukuussa Xbox Gam... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova