Tuorein sisältö

Snikt! Huhujen mukaan Insomniac Gamesin Wolverine-peli tähtää korkeaan ikärajaan ja nähtäisiin ehkä PS5-konsoleilla jo ensi vuoden syksyllä

02.02.2023 klo 23.00 | Luettu: 1083 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenSony julkisti mainioista Spider-man-peleistä vastanneen pelinkehittäjä Insomiac Gamesin uuden Marvel-projektin jo vuoden 2021 syksyllä mutta sen jälkeen Wolverine-pelistä ei ole kuultu käytännössä juuri mitään.

Nyt kuitenkin laajoista pelialan tietolähteistä ja tietovuodoista tuttu GiantBomb-sivuston pelitoimittaja Jeff Grubb on viimeisimmässä livestriimissä kertonut mitä on kuullut lähteiltään. Grubbin mukaan peli on tähtäämässä käytännössä K18-ikärajaan.

Lisäksi tuleva peli pyrkii välttämättä mitään viittauksia Foxin tekemiin X-Men-elokuviin ja tulee keskittymään Wolverinen seikkailuihin ennen Ryhmä X:n liittymistä. Wolverine ei tulisi olemaan samalla tavoin avoimen maailman peli, kun aiemmat Spider-Manit, vaan olisi tyyliltään enemmän God of War: Ragnarokin mukainen useita osittain avoimia peliympäristöjä sisältävä.

Pelin julkaisuaikataulu on vielä Grubbin lähteiden mukaan hieman avoinna, varhaisempien arvioiden mukaan peli saattaisi saapua jo vuoden 2024 syksyllä mutta osa Insomiacin sisällä liputtaa vasta vuoden 2025 puolesta. Ottaen huomioon, että Insomiac kehittää myös samaan aikaan tämän vuoden syksynä ilmestyvää odotettua Spider-man 2 -peliä, joten vuosi 2024 voi vaikuttaa turhan optimistiselta.Lähde: VGC

V2.fi | Mikko Seppänen
< Bethesda kertoi ette... Pelien lakkautukset ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova