Tuorein sisältö

Pelien lakkautukset jatkuvat - seuraavaksi sulkeutuu Velan Studiosin Knockout City

03.02.2023 klo 20.00 | Luettu: 737 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Knockout Cityn kehittäjä Velan Studios on ilmoittanut sulkevansa pelin serverit 6. kesäkuuta 2023. Knockout City saapui pelaajien käsiin toukokuussa 2021, joten pallopelin elinajaksi tuli hieman yli kaksi vuotta.

Alun perin teoksen julkaisijana toimi EA, mutta vuosi sitten Velan Studios ilmoitti ottavansa julkaisuvastuun itselleen. Lisäksi yhtiö ilmoitti, että alun perin maksullinen polttopalloilu muuttuisi ilmaiseksi. Mitä ilmeisemmin muutokset eivät tuottaneet toivottua tulosta.

Velan Studios kertoo, että päätös oli vaikea, mutta se oli tehtävä. Tiedotteen mukaan kuoppaamiseen oli useita syitä. Knockout Cityn kehitys olisi vaatinut enemmän, mutta pieni indie-studio ei sanojensa mukaan pysty tekemään vaadittavaa työtä.

Ennen kesäkuuta Knockout City saa kuitenkin 9. kauden, jonka mukana saapuu runsaasti uutta sisältöä. Lisäksi mukaan saapuvat yksityiset palvelimet, joiden avulla otteluita voi pelata jatkossa. Lisätietoja servereiden sulkeutumisesta ja alasajon aikataulusta voit lukea tästä.V2.fi | Miia Lyyra
< Snikt! Huhujen mukaa... Sonyn mukaan 30 pros... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova