Tuorein sisältö

Apex Legendsin uusi kausi rikkoo ennätyksiä - mukaan saapui kauan odotettu pelimuoto

19.02.2023 klo 14.00 | Luettu: 706 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Apex Legendsin uusin kausi on käynnistynyt vauhdikkaasti. Revelry-kausi on kerännyt runsaasti pelaajia pelin pariin niin, että serverit pullistelevat. Uusia ennätyksiäkin on tehty, sillä eilen 18. helmikuuta pelkästään Steamin kautta servereillä oli yhtäaikaisesti 624 473 pelaajaa. Edellinen ennätys tehtiin vain muutamaa päivää aiemmin, kun servereillä räiski noin 610 000 pelaajaa. Apex Legendsin pelaajamäärät ovat olleet SteamDB:n mukaan hieman laskussa ja viimeksi yli 500 000 pelaajamäärän on päästy viime elokuussa.

Mitä ilmeisemmin Apex Legendsiin tehdyt muutokset ovat kiinnostaneet eikä ihme, sillä mukaan on saapunut kauan odotettu Team Deathmatch - pelimuoto, joka on 14. maaliskuuta asti saatavilla omana pelimuotonaan. Tämän jälkeen TDM siirtyy osaksi Mixtape-tilaa yhdessä Gun Run- ja Control-pelitilojen kanssa.

Myös pelin hahmoluokat jaoteltiin uusiksi. Jatkossa luokkia on viisi: assault, skirmisher, recon, controller ja support. Apex Legends juhlii myös 4-vuotissynttäreitä, jonka kunniaksi peliin kirjautuneet saavat lahjaksi Crypton ja Ashin sekä näihin kuuluvat laatikot. Hahmot tulevat tarpeen erityisesti niille pelaajille, jotka eivät ole aiemmin hahmoja itselleen lunastaneet.

Tuttuun tapaan uuden kauden mukana tuli myös uusi battle pass ja uusi ase - Nemesis. Revelryn aikana ei kuitenkaan nähdä uutta hahmoa.

Alla kautta esitteleviä trailereita.

Lähde: EA

V2.fi | Miia Lyyra
< Diablo 4:n ovet auke... Kiinalainen pelijätt... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova