Tuorein sisältö

Uudet Xbox Game Pass -pelit julkistettiin eilen

08.03.2023 klo 12.00 | Luettu: 961 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Xbox paljasti uudet Game Pass -tilauksiin kuuluvat pelit eilen blogissaan. Monenlaista mukavaa on tulossa niin kokonaisina peleinä kuin päivitystenkin muodossa.

Kuun alkupäässä (9.–16. maaliskuuta) Game Passiin saapuvat pelit ovat Dead Space 2 ja Dead Space 3, Valheim, Sid Meier’s Civilization VI sekä Ni no Kuni II: Revenant Kingdom – The Prince’s Edition. Guilty Gear Strive on pelattavissa jo tänään.

Game Passiin jo kuuluviin peleihin on saatavilla myös päivityksiä. Sellaisia ovat Fallout 76: Mutation Invasion, No Man’s Sky: Fractal Update, Halo Infinite Season 3: Echoes Within ja Sea of Thieves: The Forts of Fortune sekä pelin 5-vuotisjuhlallisuudet 20. maaliskuuta.

Ultimate-tason tilaajillekin on varattuna jotakin: The Sims 4: Sleepover Sleepwear Set, F1 22: Champions Content Bundle ja Halo Infinite: Corrupted Assault Rifle Bundle ovat saatavilla tänään. Amerikkalaisen jalkapallon ystävien kannattaa toimia nopeasti, sillä Madden NFL 23: EA Play Supercharge Pack on saatavilla huomiseen saakka ja poistuu sitten palvelusta.

Game Passista 15. maaliskuuta poistuvat seuraavat pelit:
F1 2020, Goat Simulator, Kentucky Route Zero, Marvel’s Guardians of the Galaxy, Paradise Killer, Undertale, Young Souls, Zero Escape: The Nonary Games.

Lähde: Kotaku

V2.fi | Anne Kukkura
< Paradox paljasti eil... Starfield viivästyy ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova