Tuorein sisältö

Square Enix kutsui Forspoken-pelin myyntiä laimeaksi

10.03.2023 klo 23.00 | Luettu: 1334 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Tänä vuonna tehtävänsä jättävä pelijulkaisija Square Enixin toimitusjohtaja Yosuke Matsuda on kutsunut tammikuussa PC:lle ja konsoliyksinoikeudella PlayStation 5 -konsolille julkaistun Forspoken-roolipelin myyntiä laimeaksi.

Syynä tähän Matsudan mukaan ovat olleet pelin saamat arvostelut, jotka yleisesti ottaen eivät ole olleet erityisen hyviä. V2.fi:n arviossa Forspoken sai arvosanakseen vain 2/5 ja muutkaan kriitikot eivät pelistä ole erityisesti välittäneet, sillä pelin keskiarvot Opencritic (67 pistettä) ja Metacritic (63 pistettä) -sivustoilla ovat varsin keskinkertaisia.

Pelin saama huono vastaanotto ja odotettua kehnompi myynti eivät kuitenkaan tarkoita, että Forspoken olisi ollut täysin floppi. Matsudan mukaan pelin saama positiivinen palaute sen taistelusta ja parkour-toiminnasta tulevat kuitenkin olemaan avuksi tulevia pelejä kehittäessä.

Forspoken tulee kuitenkin jäämään Square Enixin vuonna 2018 erikseen perustaman pelinkehittäjä Luminous Productionsin viimeiseksi peliksi, sillä pelijulkaisija ilmoitti helmikuun lopussa yhdistävänsä itsenäisesti toimineen pelistudion takaisin osaksi Square Enixin muuta toimintaa.

Lähde: GamesIndustry.biz

V2.fi | Mikko Seppänen
< Epic-pomo lupaa lisä... Sonyn julkaisemien a... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

ManuJaMatti

11.03.2023 klo 07.44 3 tykkää tästä

Jos peli maksaa liki 80€ perusversiona digitaalisesti, onko tuo ihmekään, ettei myyntiä synny?
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova