Tuorein sisältö

Japanin kilpailuviranomainen ei näe ongelmaa Microsoftin ja Activision Blizzardin välisessä kaupassa

29.03.2023 klo 20.00 | Luettu: 362 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Japanin kilpailuviranomainen on antanut oman lausuntonsa koskien Microsoftin ja Activision Blizzardin välistä kauppaa. JFTC:n lausunnon mukaan he ovat tarkastelleet kauppaa, eivätkä he näe, että kauppa rajoittaisi kilpailua. Lisäksi he toteavat, ettei osto heikentäisi mahdollista pelitarjontaa. Näin ollen Japanin kilpailuviranomainen ei aio estää kauppaa.

Microsoftille päätös on lienee mieluisa, sillä viime viikolla Ison-Britannian kilpailu- ja markkinaviranomainen käänsi kelkkansa ja saattaa sittenkin puoltaa kauppaa. Alustavan päätöksen mukaan CMA ei myöskään usko kilpailun vähenemiseen. CMA antaa lopullisen päätöksensä 26. huhtikuuta mennessä.

Myös Euroopan komissio tutkii yhtiöiden välistä kauppaa, jossa on tapahtunut pieni käänne, sillä komissio kertoi lykkäävänsä päätöksen antamista Microsoftin toimittaman lisämateriaalin johdosta. Aiemmin on povattu, että myös Euroopan komissio hyväksyisi Microsoftin ja Activision Blizzardin kaupan. Euroopan komissio antaa päätöksensä viimeistään 22. toukokuuta.

Lähde: VGC
V2.fi | Miia Lyyra
< Xboxin Elite-ohjaime... Suomalaissuunnitteli... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova