Tuorein sisältö

Activision poisti Call of Duty -ulkoasun striimaajan lausuman LGBTQ+-vastaisen kommentin takia

09.06.2023 klo 22.00 | Luettu: 3074 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Activision on poistanut Faze Clan -organisaatioon kuuluvan Nickmercsin nimeä kantavan Call of Duty -ulkoasun kertoo Eurogamer. Ulkoasua ei voi enää ostaa. Kaikki sai alkunsa, kun Nicholas Kolcheff (Nickmercs), kommentoi Chris Puckettin jakamaa videota Twitterissä.

Videolla LGBTQ+-vastaiset mielenosoittajat hyökkäsivät LGBTQ+-mielenosoittajien kimppuun. Nickmercs kommentoi sanomalla, että “heidän pitäisi jättää lapset rauhaan, se on todellinen ongelma”. Tähän Puckett kommentoi kysymällä, ketä Nickmercs tarkoittaa “heillä”. Lisäksi hän kertoo, että mielenosoittajat edistävät sitä, että erilaisuuden tunne poistuisi ja lasten itsemurhat vähenisivät. Hän myös kertoo, että hänen on isänä vaikea nähdä, mitä haittaa LGBTQ+-mielenosoittajien toiminnassa on.

Nickmercs on kieltäytynyt pyytämästä anteeksi ja on sanonut, ettei hän ole LGBTQ+-vastainen. Activision kuitenkin ilmoitti poistaneensa NICKMERCS Operator -paketin viimeaikaisten tapahtumien vuoksi. Lisäksi yhtiö ilmoittaa keskittyvän Pride-juhlimiseen.V2.fi | Miia Lyyra
< Nyt se on selvillä -... Suomalaisnäyttelijä ... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (4 viestiä)

dfhgdffd

10.06.2023 klo 11.38 2 tykkää tästä

No olipa taas rajusti sanottu.

Antaisivat vaan tavallisten ihmisten olla rauhassa niin ei olisi vastamielenosoituksiakaan ja vihaa.

Ironista tässä on se, että rasistit ja vihaajat ovat vähemmistöä jotka vain kasvavat kun pitää tunkea näyttävästi asiaa naamalle.

Eikös kaiken vihan olisi pitänyt jo aikaa sitten loppua muutenkin codin logiikalla?

DUN DUN duuuuuun
lainaa
Suomiapina

10.06.2023 klo 14.02 4 tykkää tästä

Eikö activision ole itse rypenyt syytteissä seksuaalisesta häirinnästä :D joten onhan tämä aika rikasta kyseiseltä pelifirmalta tai no ehkä se vaan on hieno lisä jo olemassa olevaan kuvioon. Ensiksi häiritään seksuaalisesti, kumarretaan kiinan suuntaan, altistetaan lapset uhkapeleille ja nyt lisätään siihen että tyrkytetään LGBTQIA+ asiaa lapsille :D
lainaa
kek

11.06.2023 klo 08.41 3 tykkää tästä

Kumma että joitakin tuntuu kiinnostavan lasten oikeudet vain silloin kun niillä voi sopivasti öyhöttää vaikka sateenkaaria vastaan. Suurin osa hyväksikäytöstä tapahtuu kylläkin ihan muissa piireissä, mutta tämä ei taida sopia ragebait-kaikukammioiden narratiiviin.
lainaa
ErviMelove

14.06.2023 klo 14.46

joo anna mennä pride homma ja jatkaa Call of duty. Leave children alone.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova