Tuorein sisältö

The Last of Us Part I:n PC-version uskaltanee jo ottaa mukaan mökille

14.06.2023 klo 17.40 | Luettu: 1546 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Aivan surkean bugisena julkaistu The Last of Us Part I:n PC-versio on nyt saanut päivityksen, jonka myötä sen pitäisi kuitenkin toimia mukisematta myös kannettavalla Steam Deck -pelikoneella.

Sinänsä yhteensopivuus saapui peliin aika kohtuullisella aikataululla, sillä Naughty Dogilla ja pelin portanneella Iron Galaxylla oli julkaisun jälkeen hieman muita huolen aiheita. Toki päivityksen sisältölistalla oli paljon muutakin kuin Steam Deck -toimivuus.

Tekijät kertovat, että tarkkailevat aktiivisesti pelaajien raportoimia ongelmia ja jatkavat pelin optimointia, vakauttamista ja korjailuja tulevissa päivityksissä.



V2.fi | Manu Pärssinen
< Pelaa pientä Splatoo... PlayStation Plus val... >

Keskustelut (3 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

14.06.2023 klo 18.50 3 tykkää tästä

Sinne vaan laiturin nokkaan pelailemaan.
lainaa
daikunute

15.06.2023 klo 12.07

Onko Last of Us sen kaltainen peli, että sitä viitsii pelata kämmenkoossa? Ei minusta, mutta tavansa kukakin. Mitenkäs tuo Steam Deck tämä päivänä? Onko muuttunut paremmaksi ajan saatossa?
lainaa
asdfghjkl

15.06.2023 klo 14.21

daikunute kirjoitti:
Mitenkäs tuo Steam Deck tämä päivänä? Onko muuttunut paremmaksi ajan saatossa?

Vähän riippuu siitä, että mitä tarkoitat paremmaksi muuttumisella. Onhan tuohon tullut päivityksien myötä uusia ominaisuuksia ja omaan käyttöön laite toimii hyvin. Pelituki on hyvin samalla linjalla kuin aikaisemminkin, eli suuri osa peleistä toimii, mutta varsinkin huijausestot estää edelleen useiden pelien pelaamisen. Käyttäjän toiveista siis edelleen enemmän kiinni, että sopiiko Steam Deck omaan käyttöön vai ei.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova