Tuorein sisältö

PlayStation 5:lle suunniteltu Access-ohjain tekee pelaamisesta esteettömämpää

18.05.2023 klo 20.00 | Luettu: 1272 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Sonyn aiemmin julkaisema Project Leonardo on päässyt tarkempaan tarkasteluun. Kyseessä on tänä vuonna aiemmin paljastettu uusi ohjain, joka on toteutettu yhteistyössä esteettömyysyhteisön kanssa.

PlayStation 5 -konsolille tarkoitettu Access-ohjain on tarkoitettu niille pelaajille, jotka eivät pysty käyttämään DualSense-ohjainta. Ohjainsarjan ansiosta pelaaminen on entistä esteettömämpää ja samalla pelaaminen mahdollista yhä useammalle.

Ohjain koostuu erilaisista napeista, joita voi kustomoida haluamallaan tavalla. Vaihdettavat elementit ovat erikokoisia ja muotoisia. Lisäksi tarjolla on eri tekstuurilla varustettuja sauvan päitä. Access-ohjaimen voi asettaa itselleen sopivaan paikkaan kuten vaikka pyörätuoliin tai AMPS-telineeseen. Näppäinten lisäksi ohjainta voi kustomoida sovelluksesta niin, että näppäimiin voi asettaa haluamansa toiminnot.

Access-ohjaimen hintaa tai myyntipäivää ei vielä julkistettu. Laitteesta kiinnostuneet voivat liittyä sähköpostilistalle, jonka kautta ilmoitetaan myynnin aloittamisesta.

Alla video ja kuvia, joissa esitellään uutta ohjainta. Lisätietoja ohjaimesta voit lukea Sonyn sivuilta: https://www.playstation.com/fi-fi/accessories/access-controller/






V2.fi | Miia Lyyra
< Vihjeitä tulkittiin ... NVIDIAn ja Microsoft... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova