Tuorein sisältö

Microsoft nostaa Xbox Game Pass -tilauksen ja Xbox Series X -konsolin hintaa

21.06.2023 klo 21.30 | Luettu: 1213 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenMicrosoft on ilmoittanut nostavansa Xbox Game Pass- ja Xbox Game Pass Ultimate -tilausten sekä Xbox Series X -konsolin hintaa kesällä. Xbox Series S -konsolin sekä PC Game Pass -tilauksen hinnat eivät kuitenkaan nouse.

Xbox Game Pass -tilausten hinta on pysynyt samana vuodesta 2017 saakka joten kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Microsoft nostaa niitä ja Xbox Series X -konsolin hinnanmuutos on reaktio inflaatioon, aivan kuten Sonyn jo viime vuoden elokuussa tekemään PlayStation 5 -konsolin hinnankorotus.

The Verge -sivustolle antamassaan lausunnossa Xboxin tiedotusjohtaja Kari Perez kertoo erikseen, että Xbox Game Pass -tilauksen taustalla ei ole kuitenkaan Microsoftin kaavailemat jättikaupat pelijulkaisija Activision Blizzardista vaan ovat tehty markkinaolosuhteiden perusteella.

Xbox Game Pass -tilausten nousevat heinäkuun 6. päivä ja jatkossa perustilaus maksaa 10,99 euroa kuussa vanhan 9,99 hinnan sijaan ja Xbox Game Pass Ultimate -tilauksesta saa maksaa 14,99 euroa entisen 12,99 euron sijaan.

Xbox Series X konsolin hinta nousee 549,99 euroon mutta vasta elokuun 13. päivä, joten konsolista kiinnostuneilla pelaajilla on vielä vajaat pari kuukautta aikaa hankkia se edullisempaan hintaan.

Lähde: The Verge

V2.fi | Mikko Seppänen
< Nintendo Direct palj... Microsoft esittelee ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova