Tuorein sisältö

The Last of Us Part 2:n parannellusta versiosta on havaittu uusia merkkejä

07.10.2023 klo 11.00 | Luettu: 1319 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Pelin säveltäjä Gustavo Santaolalla huolimattomuuttaan lipsautti uuden The Last of Us Part 2 -version kehityksestä aikaisemmin tänä vuonna. Sen jälkeen uusia huhuja projektista ei ole kantautunut toimituksen korviin, ennen kuin nyt.

ResetEra-foorumin käyttäjät havaitsivat nyt poistetun kohdan Naughty Dogin lead outsource artist Mark Pajarillon LinkedIn-profiilissa, jonka mukaan tämä on ollut vastuussa The Last of Us Part One- ja The Last of Us 2 Remastered -pelien ulkoistettujen ympäristötaideresurssien, aseiden ja interaktiivisten lavasteiden tuotannon valvonnasta. Paljastus on erityisen mielenkiintoinen siksi, että studio on pitänyt hyvin matalaa profiilia pelisarjan jatkosta eikä mitään juoruja ole vahvistettu.

Koska The Last of Us Part 2:sta on julkaistu ainoalle ja alkuperäiselle PS4-versiolle kohennuksena vain PS5-konsolille tehty lisäpäivitys, on pohjiaan myöten parannellulle versiolle yhä tilausta. Aivan pienestä päivityksestä ei varmasti siis tässä kohtaa ole kyse, odotetaanhan peliä vielä ilmestyväksi myös PC-ympäristönkin puolelle. Lisäksi brändillä menee mukavasti HBO-suoratoistopalvelunkin puolella, jonne kakkososaan sijoittuvia kausia on jo kaavailtu.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Anne Kukkura
< Robin Hood -henkinen... V2.fi:n laiteuutiset... >

Keskustelut (2 viestiä)

Bub

07.10.2023 klo 18.01

Päivitetty versio on edelleen paremman näköinen kun suurin osa uudemmista peleistä niin hyllyyn jää tälläinen rahastus.
lainaa
hlwlwjflanndnrjq

07.10.2023 klo 22.02 1 tykkää tästä

mita tilausta on pari vuotta sitten tulleelle keskinkertaiselle pelille mille on jo tullut paivitysvwrsio. tolla logiikalla aivan kaikki pelit voisi julkaista joka toinen uusina versioina
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova