Tuorein sisältö

Ilmaisräiskintä XDefiant viivästyy sertifiointiongelmien vuoksi

12.09.2023 klo 14.00 | Luettu: 431 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Ubisoftin tuleva ilmainen moninpeliräiskintä Tom Clancy's XDefiant viivästyy, sillä konsolisertifioinnit Xboxille ja PlayStationille eivät menneet läpi alkuperäisessä aikataulussa. Pelin johtava tuottaja Mark Rubin julkaisi blogipäivityksen, jossa tämä valaisee tilannetta.

XDefiant oli jätetty arvioitavaksi hyväksyntää varten heinäkuussa, mutta elokuun puolivälissä kuultiin, ettei peli saanut sertifikaatteja. “Ymmärsimme, että työtä oli tehtävänä paljon enemmän vaatimusten saavuttamiseksi, kuin mitä olimme arvioineet”, Rubin kirjoitti. “Jos peli olisi mennyt läpi, olisimme voineet toimittaa sen jo elokuun lopulla. Mutta koska näin ei käynyt, olemme viettäneet viimeiset kolme tai neljä viikkoa korjaillen puutteita ja valmistautuen uuteen hakemusvaiheeseen.”

Rubin spekuloi aikataulujen etenemistä, mutta pitää todennäköisimpänä omien sanojensa mukaan sitä, että XDefiant julkaistaan ehdollisena ja että julkaisupäivänä heidän on tarjottava myös korjauspäivitys. Tällöin julkaisupäivä pelille sijoittuisi lokakuun alkupäähän tai keskivaiheille.

Rubinin mukaan julkaisupäivää ei olla haluttu vahvistaa liian varhain, sillä XDefiant on käynyt läpi useita pelaajatestejä, joita on hyödynnetty vahvasti kehitystyössä. “Mitä julkaisuajankohtaan tulee, oikea vastaus on ’niin pian kuin mahdollista’.” Julkaisun on määrä tapahtua Xbox Series X|S -, PlayStation 5 - ja PC-alustoille.

Lähde: GamesIndustry.biz

V2.fi | Anne Kukkura
< Microsoft laajentaa ... Starfield saa virall... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova