Tuorein sisältö

Yhdysvaltain kauppakomissio FTC saattoi paljastaa Microsoftin seuraavan konsolin - tältä laite ja ohjain näyttävät

19.09.2023 klo 17.22 | Luettu: 675 kertaa | Teksti: Miia LyyraPäivitetty 19.9.2023 kello 18.30. Lisätty maininta Xbox Series S -konsolista ja Xbox Design Labs -palvelusta.

Yhdysvaltain kauppakomission FTC ja Microsoftin väliset asiakirjat ovat mitä ilmeisemmin paljastaneet seuraavan Xbox-konsolin ja ohjaimen kertoo The Verge.

Brooklin-koodinimellä kulkeva laite saapuisi markkinoille ensi vuoden aikana. Kyseessä on päivitetty versio nykyisestä Xbox Series X -konsolista. Ensi vuonna julkaistava laite poikkeaa alkuperäisestä XSX-konsolista mm. muotoilunsa ja sisuskalujensa ansiosta.

Uudistetussa XSX-mallissa ei ole lainkaan levyasemaa ja tallennustilaa löytyy kahden teran verran. Sisuksissa on tarjolla myös nopeampi wifi-yhteys, minkä lisäksi laite kuluttaa vähemmän virtaa kuin aiemmin. Jatkossa etupaneelista löytyy myös USC-C-portti. Muodoltaan konsoli on sylinterimäinen. Oletettavasti laitteen hinta on noin 499 dollaria. Markkinoille uudistettu XSX saapuisi marraskuussa 2024.

Sebile-nimellä kulkeva ohjain puolestaan hyödyntää Xbox Wireless 2 -yhteyttä. Lisäksi mukaan lisätään haptiset ominaisuudet ja kiihtyvyysanturi. Myös painikkeet ovat kokeneet uudistuksia, sillä jatkossa ne ovat hiljaisemmat.

Microsoft mainitsee myös päivitetyn Xbox Series S -konsolin, joka tulisi markkinoille ensi vuoden syyskuussa. Tästä laitteesta tallennustilaa löytyisi teran verran. Myös XSS-mallissa olisi päivitetty Wifi-yhteys. Lisäksi laite sisältää uuden Xbox-ohjaimen. Myös Xbox Design Lab saattaa uudistua ja jatkossa palvelun kautta saisi myös kustomoituja konsoleita. Tähän asti palvelun kautta on voinut tilata vain kustomoituja ohjaimia.

Alla Tom Warrenin julkaisemat kirjoitukset aiheesta.V2.fi | Miia Lyyra
< Xbox ryhtyy yhteisty... Tämän takia Google S... >

Keskustelut (1 viestiä)

Nisu

Rekisteröitynyt 20.03.2014

19.09.2023 klo 22.42

Kevyempi XSX, veikkaan että seuraava xbox on pelkkä striimaus laite jonka jälkeen boksilla (itsessään) ei enään pelata.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova