Tuorein sisältö

Yhdysvaltain kauppakomissio FTC saattoi paljastaa Microsoftin seuraavan konsolin - tältä laite ja ohjain näyttävät

19.09.2023 klo 17.22 | Luettu: 1046 kertaa | Teksti: Miia Lyyra



Päivitetty 19.9.2023 kello 18.30. Lisätty maininta Xbox Series S -konsolista ja Xbox Design Labs -palvelusta.

Yhdysvaltain kauppakomission FTC ja Microsoftin väliset asiakirjat ovat mitä ilmeisemmin paljastaneet seuraavan Xbox-konsolin ja ohjaimen kertoo The Verge.

Brooklin-koodinimellä kulkeva laite saapuisi markkinoille ensi vuoden aikana. Kyseessä on päivitetty versio nykyisestä Xbox Series X -konsolista. Ensi vuonna julkaistava laite poikkeaa alkuperäisestä XSX-konsolista mm. muotoilunsa ja sisuskalujensa ansiosta.

Uudistetussa XSX-mallissa ei ole lainkaan levyasemaa ja tallennustilaa löytyy kahden teran verran. Sisuksissa on tarjolla myös nopeampi wifi-yhteys, minkä lisäksi laite kuluttaa vähemmän virtaa kuin aiemmin. Jatkossa etupaneelista löytyy myös USC-C-portti. Muodoltaan konsoli on sylinterimäinen. Oletettavasti laitteen hinta on noin 499 dollaria. Markkinoille uudistettu XSX saapuisi marraskuussa 2024.

Sebile-nimellä kulkeva ohjain puolestaan hyödyntää Xbox Wireless 2 -yhteyttä. Lisäksi mukaan lisätään haptiset ominaisuudet ja kiihtyvyysanturi. Myös painikkeet ovat kokeneet uudistuksia, sillä jatkossa ne ovat hiljaisemmat.

Microsoft mainitsee myös päivitetyn Xbox Series S -konsolin, joka tulisi markkinoille ensi vuoden syyskuussa. Tästä laitteesta tallennustilaa löytyisi teran verran. Myös XSS-mallissa olisi päivitetty Wifi-yhteys. Lisäksi laite sisältää uuden Xbox-ohjaimen. Myös Xbox Design Lab saattaa uudistua ja jatkossa palvelun kautta saisi myös kustomoituja konsoleita. Tähän asti palvelun kautta on voinut tilata vain kustomoituja ohjaimia.

Alla Tom Warrenin julkaisemat kirjoitukset aiheesta.







V2.fi | Miia Lyyra
< Xbox ryhtyy yhteisty... Tämän takia Google S... >

Keskustelut (1 viestiä)

Nisu

Rekisteröitynyt 20.03.2014

19.09.2023 klo 22.42

Kevyempi XSX, veikkaan että seuraava xbox on pelkkä striimaus laite jonka jälkeen boksilla (itsessään) ei enään pelata.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova