Tuorein sisältö

Ben Affleckilta räiskintäpeliä muistuttava toimintajännäri

23.08.2011 klo 23.41 | Luettu: 4226 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kunhan neuvottelut menevät putkeen, Ben Affleck ohjaa ja tuottaa toimintajännärin Line of Sight ja näyttelee siinä. Elokuva kertoo eliittikommandoista, jotka suojelevat tärkeää lastia ja taistelevat maailmanlaajuista uhkaa vastaa.

Erikoista on se, että näkökulma on päähenkilön tai päähenkilöiden. Line of Sight tulee muistuttamaan räiskintäpelejä, mikä virallisesti on jutun juju. Käsikirjoituksen viimeisimmästä versiosta vastaa Peter O’Brien, joka on kirjoittanut Xbox 360 -pelin Halo: Reach.

Idea on tuttu vuoden 2005 kauhutoimintaleffasta Doom, jossa ideaa käytettiin vain yhdessä kohtauksessa:



Affleckin seuraava ohjaus on draamajännäri Argo, joka kertoo tositarinan siitä, kuinka CIA lähti vapauttamaan amerikkalaisia Iranista tekeytymällä elokuvantekijöiksi.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Pate Mustajärvi Ikur... Tampereen Klubi juhl... >

Keskustelut (3 viestiä)

jeps

24.08.2011 klo 11.07

kävi tossa joku viikko mielessäkin että miksei ole 1st-person leffaa. Doomissa oli pätkä ja se oli varmaan leffan ainoa mielenkiintoinen osuus
lainaa
DeeR

24.08.2011 klo 23.25

Ihan hirveetä soopaa toi clippi Doomista :DD päin helvettiä kuvattu ja noi mosatkin vaan seisoo ja nauraa..tulee ihan mieleen jotkut vanhat arcade räiskinnät joissa vihut vaan nousi jostain piilosta ja ne oli vaan tyyliin maalitauluja.
lainaa
epäilys

26.08.2011 klo 14.35

DeeR kirjoitti:
tulee ihan mieleen jotkut vanhat arcade räiskinnät joissa vihut vaan nousi jostain piilosta ja ne oli vaan tyyliin maalitauluja.


Doom?

lisämerkkejä
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova