Tuorein sisältö

Smashing Pumpkins -klassikot herkuilla lisättynä uudelleen kiertoon

18.10.2011 klo 12.31 | Luettu: 1127 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

EMI Music kunnioittaa The Smashing Pumpkinsia vuosina 1991-2000 julkaistujen albumien remasteroiduilla ja bonusmateriaalia sisältävillä deluxe versioilla.

Yli 30 miljoonaa albumia myynyt The Smashing Pumpkins on ollut EMIn kumppanina työstämässä projektia jossa ensimmäisinä saavat päivänvalon vuoden 1991 debyyttilevy Gish sekä vuoden 1993 Siamese Dream, jotka julkaistaan (joulukuun 7. päivä) CD, deluxe 2CD/DVD, LP, ja digitaalisissa formaateissa.

Deluxe versiot sisältävät myös ennen julkaisemattomat DVD livetaltioinnit Chicagon Metro areenalta. 10- Gish levyn livevetoa on taltioitu 25.8.1990; ja 17-biisin Siamese Dream levyn taltiointi 14.8.1993. Gish-levyn bonus-cd sisältää upouudet Butch Vigin mixaukset Sub Pop singleistä Tristessa ja La Dolly Vita.

Deluxe versioiden esittelyteksti ja kappalekohtaiset kommentit ovat Billy Corganin käsialaa, ja mukana on lisäksi mm. harvinaisia valokuvia sekä postikortteja.

Bändi on myös työstänyt levyä nimeltä Oceania joka on osa työn alla olevasta 44-sävellystä sisältävästä kokonaisuudesta Teargarden By Kaleidyscope, joista yhdeksän kappaletta on jo ollut netissä saatavissa ilmaiseksi (kappaleet on myös julkaistu kahdella EP levyllä). Oceania julkaistaan vuoden 2012 alkupuolella. Yhtye keikkailee lokakuussa U.S.A.ssa josta se siirtyy euroopan lavoille marraskuussa.V2.fi | J.A. Kaunisto
< Canon 1D X tarjoaa h... Zombieland jatkuukin... >

Keskustelut (1 viestiä)

kivaa

18.10.2011 klo 14.34

Billyn uusi tuotanto on kauheaa .. palaisipa alkuperäinen kokoonpano kiertueen ajaksi ja soittaisivat vain niitä vanhoja biisejä .. ei siinä mitään hävettävää ole että soittaa vanhoja biisejä mahdollisimman autentisesti alkuperäisjäsenien kanssa ja yrittää luoda itselleen ja yleisölle illuusiota siitä että vielä ollaan 90-luvullla .. varmaan Smashing Pumpkins ei noilla uusilla biiseillä saa uutta yleisöä ja vanhatkin alkavat kaikota ..
Itse en kuunnellut Pumpkinsia 90-luvulla muuta kuin ne videobiisit MTV:ltä, mutta nyt on kiva tehdä aikamatkaa You Tuben kautta .. uudet 2000 luvun jäsenet ja biisit ovat ankeita ja ne kannattaa ohittaa ..

Kirjoita kommenttiV2.fi:n JOULUKISA
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova