Tuorein sisältö

Rasmuksen Lauri virallisesti parasta Suomesta

19.10.2011 klo 10.23 | Luettu: 963 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

MTV Europe Music Awardsit järjestetään 6.11 Belfastissa ja ennakkoon on saanut äänestää omaa ehdokasta Best Finnish Act –kategoriassa. Äänestys on loppunut ja voiton kyseisessä kategoriassa vei The Rasmuksen Lauri ja nyt hän kilpailee muiden Euroopan voittajien kanssa –kategoriassa.

fi.mtvema.com/vote

Myös kyseisen kategorian voittaja valitaan yleisöäänestyksen perusteella.

Laurin maaliskuussa julkaistu New World –debyyttialbumi nousi heti julkaisuviikollaan Suomen virallisen albumilistan kakkoseksi. Levyn ensimmäinen singlelohkaisu Heavy oli Suomen toiseksi soitetuin radiokappale ja toinen single In the City nousi Airplayn-listan sijalle kuusi.

Lauri on käynyt promoassa debyyttalbumiaan myös mm. Saksassa, Sveitsissä ja Puolassa, jossa viimeiseksi mainitussa maassa hän esiintyi 60 000 ihmiselle. Heavy-kappale nousi myös Puolan toiseksi soitetuimmaksi radiokappaleeksi.

Lauri julkaisee New World –albumista 30.11 tuplaversion, joka pitää sisällään New World –albumin lisäksi kahdeksan kappaleen remix-levyn. Remix-kappaleista on vastannut mm. Allen Morgan, joka on tehnyt töitä Nine Inch Nailsin, Christina Aguileran, U2:n, Faith Hillin, Limp Bizkitin ja R.Kellyn kanssa. Myös suomalaiset dj:t Alex Kunnari ja DJ Orkidea ovat tehneet remixejä albumille.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Funkin’ Stylez -tapa... Ice Cream Sandwich o... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiV2.fi:n JOULUKISA
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova