Tuorein sisältö

Irlannin viisukaksoset aiheuttavat teinihysteriaa

18.04.2012 klo 00.03 | Luettu: 1658 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Hip pop-duo Jedward edustaa Irlantia Eurovision laulukilpailuissa 2012 toista kertaa peräkkäin. Suomessa Jedwardia tuskin tunnettaisiin ilman viime vuoden Euroviisuja.

Ensimmäisellä kerralla Jedward valittiin Irlannin edustajiksi Düsseldorfiin äärimmäisen täpärästi, mutta veljesten hyperaktiivinen esiintyminen niin viisulavalla kuin pressitilaisuuksissakin keräsi ansaitsemaansa huomiota. Lipstick-biisin esitys oli niin hulvaton, että suomalaisetkin heräsivät fanittamaan spikyhair-veljeksiä. Sijoitus vuoden 2011 Euroviisuissa oli kahdeksas.

Jedward kävi esiintymässä Helsingin Nosturissa tammikuun 2012 lopulla. Hurmioituneen yleisön määrä ja hysteerinen vastaanotto yllätti järjestäjät totaalisesti. John ja Edward kertovat keikkareissun yhteydessä Systeri-lehdelle antamassaan haastattelussa, että he välittävät aidosti faneistaan ja varaavat aina aikaa näiden kanssa juttelemiseen. "Me saamme fanimme tuntemaan itsensä erityisiksi. Puhumme heidän kanssaan ja muistamme heidät. Monet julkkikset juttelevat faniensa kanssa mutta eivät ole heistä aidosti kiinnostuneita."

Jedward-fanitus on erityisesti nuorten tyttöjen juttu. Viisuvideossaan kaksoset seikkailevat trendikkäästi Japanissa, kampaukset tällä kertaa epätyypillisen matalina.

Jedward-fanit ovat järjestäneet kevään aikana eri puolilla Eurooppaa flash mob –tapahtumia, joissa ihmisiä innostetaan äänestämään Jedwardin Waterlinea Bakun euroviisujen voittajaksi. Suomessakin Jedwardia kannustavia flash mobbeja on luvassa.



(Lähde Satumaa.yle.fi)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Plantronicsilta näpp... Voice Of Finland tuo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova