Tuorein sisältö

Ei piirroselokuvia Disneyltä lähitulevaisuudessa

07.03.2013 klo 17.45 | Luettu: 3204 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Disneyn toimitusjohtaja Bob Iger on kertonut osakkeenomistajille, ettei yksikään Disneyn animaatiostudio (Walt Disney Animation Studios, Pixar, DisneyToon Studios) työskentele tällä hetkellä käsinpiirrettyjen animaatioelokuvien parissa. Piirroselokuvia ei ole edes suunnitteilla.

Vuoden 2011 piirroselokuva Nalle Puhin elokuva (Winnie the Pooh) oli selkeä floppi tienattuaan vain 33 miljoonaa dollaria. Vaikka Disneyn uusin tietokoneanimaatio Räyhä-Ralf (Wreck-It Ralph) on selkeästi kalliimpi tapaus, se myös tienasi 435 miljoonaa dollaria.

Jos piirrettyjä ei ole suunnitteilla (edes salaisesti), tämä luultavasti tarkoittaa sitä, ettei Disney jatka Roger Rabbitin ja Mikki Hiiren yhteisen elokuvan kehittelyä (koska molemmat sankarit ovat klassisia piirroshahmoja). Roger Rabbitin luoja kertoi tästä puhtaaksi animaatioksi kuvaillusta projektista viime kuussa. Huhuissa on toisinaan liikkunut myös Mikki Hiiren oma käsinpiirretty elokuva.


Lähde: Slashfilm

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Michael "Batman" Kea... Kauhea kankkunen jys... >

Keskustelut (3 viestiä)

Sääli

08.03.2013 klo 02.23 4 tykkää tästä

Vaikka CGI onkin päivän sana, luulisi perinteiden velvoittavan Disneyta pitämään tuotannossa myös piirrettyjä elokuvia.
lainaa
puhpooh

08.03.2013 klo 20.33

on aika älyvapaata verrata tuollaista tutkien alapuolelle jäänyttä nalle puhin jatko-osan jatko-osan jatko-osan jatkotonta jatko-osaa hypetettyyn leffaan joka ensimmäistä kertaa yhdistää suositut videopelit elokuviin.

luulisi tosiaan että vaikka voitot jäisivätkin pieniksi niin velvollisuus on silti pitää yllä piirrettyperinnettä. toisaalta kun muistelee Marvelin ja Star Warsin sun muiden imaisua niin perinteet ei varmaan paljoa paina. ainoastaan suurimmat rahanlähteet ja kilpailun eliminointi
lainaa
Zx-4

Rekisteröitynyt 19.07.2007

11.03.2013 klo 13.54

Maanantai ei ala ilman masentavien uutisten lukemista.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova