Tuorein sisältö

Disneyn ja Pixarin tulevista puhuttiin fanitapahtumassa

10.08.2013 klo 17.10 | Luettu: 2996 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Disney järjestää joka toinen vuosi fanitapahtuman D23 Expo, jonka nimi viittaa vuoteen 1923, jolloin Walt Disney perusti firmansa. Tapahtumassa paljastui seuraavanlaista.

Zootopia on vuoden 2016 Walt Disney Animation Studios -elokuva. Toiminnalliseksi kaverileffaksi kuvailtu tapaus sijoittuu maailmaan, jossa ihmisiä ei ole olemassa, mutta eläimet käyttäytyvät ihmismäisesti. Elokuvan esikuvaksi mainitaan klassikkoanimaation The Adventures of Ichabod and Mr. Toad toinen puolisko, joka perustuu tarinaan Kaislikossa suhisee.

Zootopia-konseptitaidetta

Ensi kesän Pixar-elokuvan The Good Dinosaur edessä nähdään Monsterit - yliopisto (Monsters University) -lyhytelokuva nimeltä Party Central.

Jättihitin Nemoa etsimässä (Finding Nemo) jatko-osan "Dorya etsimässä" (Finding Dory) uusiin hahmoihin lukeutuvat Doryn vanhemmat ja maitovalas nimeltä Bailey.

Autot (Cars) -animaatioiden tuore sisarsarja Lentsikat (Planes) jatkuu jo ensi kesänä, kun Planes: Fire & Rescue valmistuu. Jatko-osa on omistettu palomiehille, jotka vaarantavat henkensä tuntemattomien vuoksi.

Seuraavassa eli viidennessä Helinä-keiju-elokuvassa Tinker Bell and The Pirate Fairy nähdään paitsi merirosvokeiju Zarina, myös nuori hyttipoika, josta on tuleva kapteeni Koukku. Työn alla on myös kuudes elokuva nimeltä Legend of the Neverbeast.

11-vuotiaan tytön ajatusmaailmasta kertova Pixar-elokuva on saanut nimen Inside Out.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kuumaa latinoverta T... Tältä näyttävät pikk... >

Keskustelut (2 viestiä)

Burbeting

Rekisteröitynyt 07.12.2007

10.08.2013 klo 17.34 1 tykkää tästä

Zootopian konseptitaide oli ihan hieno. Onko selvinnyt, että onko kyseessä perinteisemmin piirrettyä vai 3D-animaatiota?
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

10.08.2013 klo 18.13 1 tykkää tästä

Hyvin todennäköisesti se on tietokoneanimaatiota. Disneyn pomot ovat lupailleet vain sellaista, että piirrettyjä lyhytelokuvia on tekeillä ja että Disney-elokuvat tavoittelevat klassisten piirroselokuvien tyyliä toisin kuin Pixar-elokuvat.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova