Tuorein sisältö

Vin Diesel on Marvelin puu

12.08.2013 klo 11.05 | Luettu: 3615 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Vin Dieselin lupailema suuri (?) Marvel-uutinen on paljastunut. Hän näyttelee avaruusolentoa nimeltä Groot elokuvassa Guardians of the Galaxy. Groot on puunkaltainen olento, jonka luomisessa epäilemättä tarvitaan tietokonetta. Kuvaukset ovat olleet käynnissä jo jonkin aikaa. On siis todennäköistä, että Diesel toimii vain ääninäyttelijänä; hän saattaa myös lainata hahmolle liikkeensä.

Diesel paljasti asian itse julkaisemalla Groot-kuvan (alla) Facebook-sivullaan ilman selityksiä. Kuva löytyy yhä hänen galleriastaan, vaikka se on kadonnut hänen aikajanaltaan. Sivuston Deadline lähteet vahvistavat, että Diesel neuvottelee Grootin roolista. Marvel ei välttämättä tahtonut virallistaa asiaa vielä tässä vaiheessa.


Groot on hyvin älykäs ja voimakas, puita kontrolloiva hahmo, jota ei tunneta mielenkiintoisesta dialogista. Sarjakuvissa hän sanoo ainoastaan "Olen Groot". Vain hänen äänensä sävy kertoo mitä hän tarkoittaa.

Marvelin ja Dieselin ystävät voivat vielä tässä vaiheessa elätellä toivoa, ettei koko totuus ole paljastunut. Taru sormusten herrasta -trilogiassa John Rhys-Davies näytteli Gimli-kääpiötä ja lisäksi toimi Puuparran äänenä.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Weekend Festival läh... Jurassic Rock saavut... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (3 viestiä)

kelpaa

12.08.2013 klo 12.24 4 tykkää tästä

Vin Diesel oli erinomainen vähäsanaisena Iron Giant:na, joten miksei nyt vähäsanaisena puunakin menisi. Hyvä juttu tässä on se, että Diesel on sarjakuvan fani, joten ääninäytteleminen on varmasti erinomaista ja varmaankin jätkä vetää puvun päälle ja pomppii lavasteissa ja sitten CGI:tä päälle.
lainaa
sdfjisdfpioj

12.08.2013 klo 14.17

Samalla maskilla kun Shieldin tyyppi pomppi Thinginä
lainaa
VEIVINHEITTOVIHKO

13.08.2013 klo 16.31

purvelin maa
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova