Tuorein sisältö

Gone Girl -tiimi modernisoi Hitchcock-klassikon

14.01.2015 klo 20.51 | Luettu: 2116 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Alfred Hitchcockin klassikkojännäri Muukalaisia junassa (Strangers on a Train) kuvataan uusiksi. Uuden version nimi on Strangers.

Uusinnan ohjaa David Fincher ja kirjoittaa Gillian Flynn. Pääosassa nähdään Ben Affleck. Saman kolmikon käsialaa on tuore hittijännäri Gone Girl.

Tarina kerrotaan tuoreella tavalla. "Muukalaiset" ensinnäkään eivät hengaile junassa. Affleck tulee näyttelemään elokuvatähteä, joka on Oscar-ehdokas. Kesken kampanjan hänen yksityiskoneensa vaurioituu. Varakas muukalainen lennättää hänet Los Angelesiin omalla koneellaan. Mitä sitten tapahtuu, se jää nähtäväksi.

Alkuperäisessä versiossa toinen "muukalainen" ehdottaa, että he voisivat murhata toistensa kohteet, jottei kumpikaan jää kiinni.

Affleck ohjaa pian rikoselokuvan Live By Night. Hän suunnittelee esiintyvänsä Fincherin elokuvassa tämän jälkeen. Sitten hän palaa Batmaniksi elokuvaan Justice League Part One.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Suomen Guns N' Roses... Liam Neeson on avoin... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

jpisdfjisd

14.01.2015 klo 21.01 2 tykkää tästä

Tämä modernisointi on vähän ironinen termi kun alkuperäisiä yhä ylistetään eikä uutta versiota näytä kaipaavan muuta kuin tuottajat. Ja tod. näk. tämäkin moderni versio unohdetaan muutamassa viikossa
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova