Tuorein sisältö

Diesel: Fast & Furious 7 voittaa parhaan elokuvan Oscarin.

24.03.2015 klo 23.31 | Luettu: 4659 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Vin Diesel sanailee, että Fast & Furious 7 tulee olemaan kaikkien aikojen isoin elokuva. Dieselin mukaan Fast & Furious 7 todennäköisesti voittaa parhaan elokuvan Oscarin, paitsi jos akatemia tahtoo pudota ajan hermoilta.

Diesel vetää henkeä. Sitten hän sanoo saman asian uudestaan: "Tämä tulee voittamaan parhaan elokuvan palkinnon. Ei ole mitään, mikä tulee koskaan lähentelemään tämän teoksen voimaa."

Studiopomo on tuuminut aiemmin, että osat 5 ja 6 olisivat kisanneet Oscareista, jos niiden nimestä ei löytyisi numeroa. Dieselin mukaan ihmiset ovat asiasta samaa mieltä nähtyään osan 7.

Vastanäyttelijä Paul Walkerin tapaturmainen kuolema oli ja on Dieselille kova pala. Diesel paljasti eilen, että hänen vastasyntyneen tyttärensä nimeksi tulee Pauline.

Diesel ennakkonäytöksessä:Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Salaiset kansiot -mi... Independence Day 2 p... >

Keskustelut (2 viestiä)

TatiTheThird

25.03.2015 klo 18.50

Jos Diesel tuon tosissaan sanoi, niin hänellä taitaa olla vähän liian isot luulot elokuvasta. En ole leffaa nähnyt, mutta jo trailerista näkee, että kyseessä on korkeintaan hauska popcorn-leffa. Todennäköisesti raina on vain keskinkertainen toimintapieru.
lainaa
jipfdsfsdpij

25.03.2015 klo 18.56

Joo palkinnot säästetään aina keskinkertaisille nyyhkydraamoille
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova