Tuorein sisältö

Metsuri Jason Momoa hakkaa nurin huumediilerit

07.09.2015 klo 19.00 | Luettu: 4522 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Jason Momoa on kiinnitetty toimintajännäriin Braven. Hän näyttelee vaatimatonta metsuria, joka majailee Yhdysvaltain ja Kanadan rajalla. Kun huumediilerit ilmestyvät maisemiin, hänen on tehtävä kaikkensa suojellakseen perhettään.

Ohjauksesta vastaa Lin Oeding, joka on mm. Batman- ja Star Trek -elokuvien parissa työskennellyt stunttimies ja stunttikoordinaattori. Jos uskomme tekijöitä, tiedossa on tauotonta toimintaa, joka saa sydämen takomaan kiivaammin.

Momoa on hyvin tunnettu tv-sarjojen johdosta (Baywatch, Stargate: Atlantis, Game of Thrones), mutta hittileffa uralta puuttuu. Luottamus mieheen on kova, sillä hän on Vesimies eli Aquaman hahmon vuonna 2018 valmistuvassa elokuvassa ja muissa DC-universumin elokuvissa.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< 'Biisit ovat valmiin... Tämä brittisuosikki ... >

Keskustelut (3 viestiä)

Fartmaster

07.09.2015 klo 21.24 3 tykkää tästä

Ei voi tajuta miks tolla tyypillä on ylipäänsä minläänlaista uraa Hollywoodissa. Stargatessa tyyppi oli jokseenkin siedettävä mutta ei missään nimessä päärooliainesta. The Rock on toinen vastaava täysjuntti pahvi.
lainaa
Mordekeisari

08.09.2015 klo 01.11 1 tykkää tästä

Samanlaisia pahvejahan ovat myös Schwarzenegger, JCVD ja kumppanit, mutta oikean ohjaajan alla syntyy kulttiklassikoita ja tähtiä.
lainaa
Joe

08.09.2015 klo 06.46

Dwayne on erittäin luonteva tiettyihin rooleihin, esim. Pain & Gain oli loistava suoritus. Ei kaikkien tarvitse olla Ledgereitä jotka vetävät itsensä piippuun heti.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova