Tuorein sisältö

Quentin Tarantinon vihaava kahdeksikko muuttuu hankalaksi toisessa trailerissa

09.11.2015 klo 17.00 | Luettu: 2580 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kahdeksan vihaista tyyppiä jumittuu mökkiin. Kestoa on 3 tuntia. Quentin Tarantinon länkkäri The Hateful Eight ei välttämättä myy itseään yhtä suurelle yleisölle kuin hänen isoin hittinsä Django Unchained, mutta Reservoir Dogsin ystävät tuskin malttavat odottaa.

Tarantino luottaa eniten niihin ystäviinsä, jotka katsovat elokuvan vanhanaikaisissa teattereissa, jotka esittävät 70mm-versiota. Elokuva on noissa näytöksissä 6 minuuttia pidempi: mukana on enemmän "tyylikästä tuijotusta" ja sen sellaista. Tarantinon mielestä nykyaikaisessa digitaalisessa elokuvateatterissa vierailu on samantapainen elämys kuin television katselu, joten hän tarjoaa moisesta tykkääville (junteille) helpomman version.

Tarantino on myös sitä mieltä, että VHS on parempi juttu kuin Netflix, koska hän tykkää kovista asioista kädessään ("I like something hard and tangible in my hand").

Uusi traileri:


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Yli 6% suomalaisista... Provinssi lastaa lai... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

Slerb

10.11.2015 klo 11.50

Mitä tää 70m versio käytännössä meinaa? Vaikuttaako jotenkin kuvaan tjsp.?
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

10.11.2015 klo 12.19

Sitä on hankala sanoa tuppukylästä käsin mitä se käytännössä tarkoittaa, mutta jos eeppinen elokuva oli tarkoitus heijastaa jättikankaalle ennen vanhaan, 70 millimetrin filmi oli oikea valinta.

https://fi.wikipedia.org/wiki/70_millimetrin_filmi
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova