Tuorein sisältö

Fantastic Fourista on olemassa parempi versio, väittää näyttelijäkin

08.06.2016 klo 20.30 | Luettu: 1732 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Fantastic Four on viime vuoden komeimpia katastrofeja. Ohjaaja Josh Trank kiukkuili päivää ennen ensi-iltaa, että "vuosi sitten" hänellä oli fantastinen versio, jota kriitikotkin olisivat kehuneet.

Tohtori Doomin näyttelijä Toby Kebbell markkinoi parhaillaan uutta elokuvaansa Warcraftia. Hän on Trankin kanssa samoilla linjoilla: Fantastic Fourista on olemassa upea ja huomattavasti synkempi versio, joka ei koskaan näe päivänvaloa. Se on harmi, tuumii Kebbell.

Melko yleisen väittämän mukaan mikään elokuvassa ei toimi: eivät näyttelijöiden kemiat, eivät yksittäiset hetket. Se olisi täten yllätys, jos studiolla olisi toimiva versio, joka pilattiin uusintakuvauksilla.

Kebbell mainitsee, että hän näytteli (naamioitunutta) Doomia vain kolmessa otoksessa. Häntä harmittaa, että toisen tyypin annettiin "linkuttaa tuohon tyyliin". Kebbell kaipailee leikattua kohtausta, jossa hänen näyttelemänsä uudestisyntynyt Doom nousee hitaasti tuhkasta.

Huhujen mukaan Trank käyttäytyi huonosti kuvauksissa ja studio pyrki syrjäyttämään hänet. Se jää arvailujen varaan, mikä oli seurausta mistäkin. Trank todennäköisesti pyrki suojelemaan synkkää visiota, jota mm. kirjoittaja ja tuottaja Simon Kinberg on jälkikäteen kutsunut huonoksi ideaksi.

Lähde: Collider

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Hurja väite, avio-on... Kyttä ja aavepoika o... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova