Tuorein sisältö

Dwayne Johnson haastaa Arnold Schwarzeneggerin muskelisarjan

21.07.2016 klo 22.00 | Luettu: 4158 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Se jää arvailujen varaan, kuka käytännössä haastaa kenetkin ja miksi, mutta sattumaa se ei ole, että kaksi samantyylistä tv-sarjaa on julkistettu samalla viikolla. Kumpikin sarja kertoo kehonrakennuksesta ja kummankin sarjan takana seisoo tunnettu muskelimasa.

Ensin kuulimme sarjasta Pump (uutinen). Pump perustuu Arnold Schwarzeneggerin ja kumppaneiden tekemisiin 70-luvulla. He pumppasivat rautaa Venice Beachilla (Los Angelesissa), pitivät hauskaa ja loivat uuden alakulttuurin. Schwarzenegger on mukana tuottajana.

Muscle Beach sijoittuu 80-luvulle ja myöskin Venice Beachille. 80-luvulla isot lihakset olivat muodissa ja fitness-kulttuuri nousi kukoistukseen. Päähenkilöt ovat "eksyneitä sieluja", jotka urakoivat salilla syntyäkseen uudelleen. Unelmien tavoittelulla on myös synkät puolensa. Dwayne Johnson on mukana tuottajana.

Se jää nähtäväksi, aikooko Schwarzenegger tai Johnson näytellä pienessä tai merkittävässä roolissa. Molemmat ovat julkistuksen yhteydessä kuvailleet vuosikymmentään mielenkiintoiseksi ja ilmoittaneet suhtautuvansa aiheeseen intohimoisesti.


Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Japanilainen Godzill... Steve Aoki 'kakuttaa... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

jvdosgp

21.07.2016 klo 22.23 2 tykkää tästä

Jahas tässä on uudet vampyyrit/huutokaupat
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova