Tuorein sisältö

Jackie Chan saa Oscarin

03.09.2016 klo 13.33 | Luettu: 4040 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Potkupappa Jackie Chan, leikkaaja Anne V. Coates, roolittaja Lynn Stalmaster ja dokumentaristi Frederick Wiseman saavat Oscar-patsaat elämäntyöstä marraskuussa.

Aiemmin nämäkin patsaat jaettiin Oscar-gaalan yhteydessä keväällä, mutta nykyään Oscar-gaalassa nähdään otteita etukäteen järjestetystä ja intiimimmästä Governors Awards -gaalasta. Patsaat ovat samoja kuin Oscar-gaalassa.

Lausunnossa todetaan, että kunniapalkinto luotiin näiden henkilöiden kaltaisille todellisille edelläkävijöille ja legendoille.

Coates voitti Oscarin jo Arabian Lawrencen johdosta ja lisäksi hän on ollut ehdolla neljä kertaa. Stalmaster on värvännyt väkeä mm. elokuviin Teräsmies ja Tootsie - lyömätön lyyli. Wisemanin dokumentteja ovat mm. Siilipäiden revyy ja National Gallery. Reilusti yli sadan leffan mies Chan seikkailee teattereissa tälläkin hetkellä elokuvassa Skiptrace.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Päivä pilalla: valom... "Steel: now - go tur... >

Keskustelut (3 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

04.09.2016 klo 06.24 1 tykkää tästä

En vastusta tätä päätöstä, vaikka ei ole kykyjä saada näyttelijänä kaikkia palkintoja ja jatkaa kuitenkin sisukkaasti, niin tällainen palkinto varmasti lämmittää Jackien mieltä ja taas jaksaisi näytellä parit luunmurtumat. Viihdyttävä taiteilija ja siitähän tuolla alalla on kyse.
lainaa
cinaeoqfpn

04.09.2016 klo 09.06

Ongelma että kun Oscareilla yritetään meritoida tunnettuja leffantekijöitä kuolemattomiksi, mutta sitten niitä jaetaan kuitenkin melkein kaikille

Tosiaan vähän sama homma kuin Dicapriollakin just oli. Kaikki varmasti tuntee ja ollut useissa hittileffoissa mutta ei vaan. Revenant oli sentään ehdokas joten Leolle saatettiin antaa säälipatsas ihan virallisessa gaalassa, Jackien kohdalla aika epätodennäköistä että mikään leffa enää osuisi edes ehdokkaaksi
lainaa
Leffafani

05.09.2016 klo 16.16

Tuskin Chan saa näyttelijälahjoistaan palkintoa. Eiköhän se ole enemmänkin siinä, että hänen menestyksensä myötä Kiinan leffateollisuus on mennyt reippaasti eteenpäin.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova