Tuorein sisältö

Studio Ghiblin tyyli elää noitaleffassa, vaikka firma vetelee viimeisiään: video

21.12.2016 klo 14.33 | Luettu: 4530 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Studio Ghibli on kuollut enemmän tai vähemmän selkeästi. Aiemmin syksyllä Hayao Miyazaki tosin ilmoitti, että hän tahtoisi tehdä täyspitkän version lyhyestä animaatiosta Kemushi no Boro'sta ("Toukka nimeltä Boro"), jota hän työstää Ghiblin museota varten.

Studio Ponoc on Ghiblin entisten työntekijöiden perustama animaatiostudio. Ensi kesänä valmistuu Ponocin ensimmäinen elokuva Meari to Majo no Hana ("Mari ja noidan kukka"), joka muistuttaa Ghiblin töitä varsin vahvasti. Ohjauksesta vastaa monien Ghibli-elokuvien parissa työskennellyt Hiromasa Yonebayashi, jonka omia ohjauksia ovat Kätkijät ja Marnie - tyttö ikkunassa.

Elokuva perustuu Mary Stewartin lastenkirjaan Pikku noitaluuta (The Little Broomstick), jossa musta kissa johdattaa päähenkilön sen kukan, sen luudan ja noitien maailman luo.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Päivä pilalla: karu ... Trainspotting-sankar... >

Keskustelut (1 viestiä)

Ghibli

02.01.2018 klo 02.03 2 tykkää tästä

Tietääkö kukaan onko tämä leffa tulossa Suomeen? Se julkaistaan joissain maissa tammikuussa 2018, mutta toivoisin kovasti pääseväni katsomaan sen Suomen elokuvateatterissa. En kuitenkaan löydä aiheesta mitään infoa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova