Tuorein sisältö

The Expendables 4 osoittaa elonmerkkejä

21.12.2016 klo 23.30 | Luettu: 4549 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

The Expendables 3 floppasi Yhdysvalloissa kesällä 2014, mutta menestyi kohtalaisesti muualla ja aiempia osia paremmin Kiinassa. Neljättä osaa ei koskaan tapettu, mutta limbossa se on: ensi-ilta jatkaa lykkääntymistä. Aiemmat osat valmistuivat kahden vuoden välein.

Hollywood Reporterin mukaan The Expendables 4 valmistuu vuonna 2018 ja se on sarjan viimeinen osa. Tieto löytyy uutisesta, jossa kerrotaan elokuvan löytäneen levittäjän saksankielisiltä markkinoilta, joten jonkinmoista edistymistä on tapahtunut.

Edellinen väittämä oli se, että leffa kuvataan tänä vuonna. Myös tv-sarjasta ja naisten Expendablesista on puhuttu. Pierce Brosnan on luvannut esiintyä "jossakin osassa", Steven Seagal on liikkunut huhuissa alusta saakka ja Hulk Hogan väitti (ennen rasismikohua) olevansa mukana.

Varmimpia palaajia ovat sarjan isä Sylvester Stallone ja Jason Statham, joka on vakuuttanut olevansa mukana niin kauan kuin Stallone tahtoo.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Saara Aalto näkyy ja... Blade Runner 2049 sa... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

hipdiphsv

22.12.2016 klo 18.23 1 tykkää tästä

miksi tehdä väkisin nelonen jos se kuitenkin on viimeinen osa? onko muka joku iso tarina mikä halutaan kertoa ja päättää?

jos mukaan saatais seagal, hogan, chan, brosnan, reeves, cage jnejnejne niin voiskin joku factor olla mutta todnäk palkat olis niin älyttömät että tappiolle jokatapauksessa
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova