Tuorein sisältö

Scorsese tekee DiCapriosta psykopaatin ja De Nirosta nuoremman sellaisen

23.12.2016 klo 11.15 | Luettu: 2277 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Martin Scorsese on saanut valmiiksi ikuisuusprojektinsa Silencen, joka saapuu Suomeen 17. helmikuuta. Hän ja yhteistyökumppanit jutustelevat parhaillaan siitä ja tulevaisuudesta. Gangsterielokuva The Irishman ja sarjamurhaajaelokuva The Devil in the White City ovat yhä suunnitteilla. Frank Sinatra -elokuva sen sijaan on peruttu ja Mike Tyson -leffaa Scorsese ei ohjaa itse.

The Irishman on kunnianhimoinen projekti, joka aikoo digitaalisesti nuorentaa päähenkilöä näyttelevän Robert De Niron ja muut näyttelijät, kuten Al Pacinon. Pacino näyttelee ammattiyhdistysjohtaja Jimmy Hoffaa, jonka katoamiseen De Niron näyttelemällä gangsterilla Frank 'The Irishman' Sheeranilla on kytkös. Vanhempi Sheeran muistelee, mitä on tullut tehtyä elämän aikana.

Tuottaja Gastón Pavlovich kuvailee, että De Niro voi näytellä normaalisti ilman meikkejä ja jälkikäteen hänestä tehdään 20-, 40- tai 60-vuotias. Hän tulee näyttämään muun muassa samalta kuin Kummisetä osa II:ssa.

The Devil in the White City on Scorsesen ja Leonardo DiCaprion seuraava yhteistyö. DiCaprio näyttelee tohtori H.H. Holmesia, joka perusti "murhalinnaksi" myöhemmin kutsutun hotellin 1800-luvun loppupuolella ja tappoi mahdollisesti jopa 200 ihmistä.

Scorsese osallistui The Devilin suunnitteluun Silenceä työstäessään ja hän palaa aiheen pariin tammikuussa. Käsikirjoitusta hiotaan yhä ja erään sivumaininnan mukaan The Irishman valmistuu ensin.

Japanilaisessa Silence-trailerissa on uutta kuvastoa:


Lähteet: Cinemablend, Independent, Galgary Sun

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Päivä pilalla: äidin... xXx-toimintaa: Vin D... >

Keskustelut (1 viestiä)

bdhiohdbiho

23.12.2016 klo 22.31

Eli nyt Nicholsonin ura on virallisesti taputeltu?
lainaa

Kirjoita kommentti


138


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova