Tuorein sisältö

Suicide Squad -ohjaaja tahtoisi aikamatkustaa ja korjata virheensä

24.01.2017 klo 18.48 | Luettu: 1988 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Suicide Squadin ohjaaja David Ayer myöntää Twitterissä tehneensä virheitä. Hän yritti kovasti luoda omaperäisen elokuvan ja hän haki inspiraatiota sarjakuvien hulluudesta. Kaikilla on visio siitä, minkälaisia hahmojen pitäisi olla, mutta hän ei yrittänyt miellyttää kaikkia "vaniljalla".

Ayer toivoo, että hänellä olisi aikakone. Hän tekisi Jokerista elokuvan tärkeimmän roiston ja keksisi maanläheisemmän tarinan.

Ayer ohjaa esittelemänsä Harley Quinnin seuraavan elokuvan Gotham City Sirensin, joten hän saa uuden tilaisuuden, josta hän on kiitollinen. Hän yrittää varmistaa, että hahmot (Harley, Kissanainen, Myrkkymuratti) saavat tarinan, jonka he ansaitsevat.

Ayer toteaa jälleen, ettei Suicide Squadista ole olemassa versiota, jossa on ratkaisevasti enemmän Jokeri-kohtauksia. Jo julkaistussa pidennetyssä versiossa niitä on muutamia.

Suicide Squad nappasi juuri Oscar-ehdokkuuden meikkauskategoriassa. Se kisaa myös vuoden huonoimman käsikirjoituksen ja sivuosanäyttelijän "palkinnoista" Razzie-gaalassa.

Lähde: Twitter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Päivä pilalla: rytmi... Saara Aalto ja X Fac... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova