Tuorein sisältö

Avatar 2 lykkääntyy lisää

10.03.2017 klo 19.25 | Luettu: 3464 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Avatarin ensimmäisellä jatko-osalla ei varsinaisesti ollut ensi-iltapäivää, mutta yleinen käsitys oli se, että elokuva valmistuu jouluksi 2018. Tässä vaiheessa vuosi 2018 voidaan unohtaa, kertoo James Cameron.

Cameron sanoo sen, minkä hän on sanonut usein aiemminkin. Kyse ei ole yhdestä elokuvasta. Osat 2-5 tehdään yhtäaikaa. Yhden elokuvan tekemiseen meni neljä ja puoli vuotta, joten ei ole ihme, jos neljään elokuvaan menee yli 10 vuotta. Käsikirjoituksiin, konseptitaiteeseen ja uuden teknologian kehittelyyn on käytetty jo runsaasti aikaa. Avatar on Cameronin päivätyö nyt ja päivät pitenevät lähitulevaisuudessa.

Alta löytyy tuore video, joka esittelee Floridan Walt Disney Worldin nähtävyyden nimeltä Pandora: The World of Avatar. Isolla rahalla tehty alue avautuu yleisölle toukokuussa. Se päästää fanit - ja elokuvien tekijät - Avatarin maisemiin. Videolla esiintyy myös Cameron.Lähde: The Star

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Hämeenlinnan Guns N'... Atomiblondi Charlize... >

Keskustelut (2 viestiä)

Skull8

10.03.2017 klo 19.36 3 tykkää tästä

Jätkä on vaan laiska kun teki Titanicilla ja Avatarilla laivalasteittain rahaa ja siitä asti tuotantotahti on ollu olematon.

Kukaan ei varsinaisesti toivonu Avatar 2:sta saati 5:sta (paitsi ehkä studio), ois voinu käyttää aikansa ja taitonsa järkevästi ja tehdä vaikka uuden Terminatorin tai Aliensin kerran rahaa on jo loputtomasti.
lainaa
lunkwill

Rekisteröitynyt 06.01.2011

10.03.2017 klo 20.09 5 tykkää tästä

Skull8 kirjoitti:
Jätkä on vaan laiska kun teki Titanicilla ja Avatarilla laivalasteittain rahaa ja siitä asti tuotantotahti on ollu olematon.

Laiskuudesta en tiedä, mutta juuri noiden leffojen massien takia Cameronin ei TARVITSE tehdä mitään!
Jos ei pelkästään Titanicin jälkeen, niin viimeistään Avatarin jälkeen kaverilla on studiolta lupa tehdä ihan mitä haluaa, joten tottakai siitä otetaan kaikki irti.
Mieti kauanko Wachowskit (veljekset/sisarukset/siskokset?) sai tehdä taiteellista paskaa yhden (1) onnistumisen jälkeen!
Cameronilla on jo melkoinen CV niin taloudellisesti kuin viihteellisestikin, taiteellisuudesta en niin tiedä. Mutta varmasti Avatarin jatko-osia hierotaan juuri niin kauan kuin maestro haluaa...
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova