Tuorein sisältö

Mission: Impossible 6 palkkasi Teräsmiehen

17.03.2017 klo 19.53 | Luettu: 1675 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Nykyinen Teräsmies eli Henry Cavill on liittynyt kuudenteen Mission: Impossible -elokuvaan. Cavill ja ohjaaja Christopher McQuarrie paljastivat asian höpöttämällä joutavia somessa.

McQuarrie kysyi, onko Cavill kiinnostunut. Cavill vastasi, ettei hän voi sanoa ei miehelle, jolla on täydellinen tukka. McQuarrie esitti vaatimuksia: näyttelijän on nautittava korkeista paikoista ja nopeuksista, kaikenlaisista moottoriajoneuvoista (erityisesti lentokoneista), aidoista stunteista, tuliaseista ja vähän dialogistakin. Herra Teräsmies suostui mukaan vain, jos hän saa lentää oikeasti. McQuarrie vastasi, että oikeista stunteista hän taisi jo puhua.

Elokuva valmistuu kesällä 2018. McQuarrie ohjasi edellisenkin osan. Hän on päärooliin palaavan Tom Cruisen luottomies, joka on kirjoittanut monia Cruisen elokuvia ja ohjannut myös Cruisen jännärin Jack Reacher - Tappajan jäljillä.

Say, @henrycavill. Had a thought. Curious if you're interested in a role in the 6th installment of Mission: Impossible. No pressure.

Henkilön Christopher McQuarrie (@christophermcquarrie) jakama julkaisu


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Korpiklaanin Jonne J... Seuraavasta seuraava... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova