Tuorein sisältö

Teräsmiehen duunista potkittua Henry Cavillia piristää Warhammer 40,000 -tv-sarja

16.12.2022 klo 15.20 | Luettu: 813 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


DC Studios -pomo James Gunn paljasti juuri, että seuraava Teräsmies-leffa kertoo sankarin uran alusta ja vaihtaa näyttelijää. Hän vihjasi, että edellisen Teräsmiehen Henry Cavillin kanssa saatetaan silti tehdä "jotakin".

Cavill on itse tarkentanut, että hän ei palaa Teräsmieheksi. Lokakuussa hän kertoi palaavansa, koska studio käski, joten hän ei ole ilahtunut uudesta käänteestä. Hän kuitenkin ymmärtää tämän olevan vain elämää: DC Studios on uusi osasto, joka kehittelee uutta universumia. Hän toivottaa Gunnin tiimille onnea.

Cavill on nyt kiinnitetty Warhammer 40,000 -aiheisen tv-sarjan tähdeksi ja tuottajaksi.

Keskiaikafantasiaa edustava Warhammer ja sen tieteisversio 40,000 ovat maineikkaita miniatyyrisotapelejä, joiden innokkaat harrastajat maalaavat figuureja ja toisinaan panostavat maisemiinkin. 40,000 sijoittuu kaukaiseen tulevaisuuteen, jossa ihmiskunta on levittäytynyt ympäri galaksia sotimaan. Örkkien ja taikuuden kaltaiset käsitteet kuuluvat siihenkin versioon.

Sarjaa tulee esittämään Amazon Prime Video. Amazon viimeistelee parhaillaan neuvotteluita Games Workshop -firman kanssa. Aiheen oikeudet olisivat maistuneet muillekin.

Cavill on Warhammer-fani, joka maalaa itse.


Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Elia Viihteen maalis... Dark River Festival ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova