Tuorein sisältö

Video: Rogue Onen loppu yhdistettynä alkuperäisen Star Warsin alkuun

23.03.2017 klo 18.00 | Luettu: 1937 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Rogue One: A Star Wars Story on periaatteessa lisäosa, jonka tapahtumat Star Wars: Episodi IV - Uusi toivo käy läpi alkuteksteissään. Lukuisille faneille Rogue One on unelmien täyttymys ja moni on jo pyrkinyt katsomaan elokuvat peräkkäin mahdollisimman nopeasti. Vimeo-käyttäjä Barre Fong tekee tempusta helpon: loppu- ja alkutekstit on poistettu, joten tarina jatkuu (kutakuinkin) katkeamattomana.


Rogue Onen lopetusta muokattiin vahvasti viimeistelyvaiheessa. Videon aloittava Darth Vader -kohtaus on idea, joka syntyi 3-4 kuukautta ennen ensi-iltaa ohjaaja Gareth Edwardsin mukaan.

Rogue Onen DVD:n ja Blu-rayn julkaisupäivä on Suomessa 10.4.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sweden Rock julkisti... Alien: Covenant sai ... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

phidvhsiv

23.03.2017 klo 19.35 1 tykkää tästä

Kyl ne teki 70-luvulla älyttömän komean leffan kun 2016-leffaan verrattuna ei näytä yhtään campilta.

Tuo on kyl vähän tyhmää että hetki sitten sotilaat huutavat paniikissa kauhusta kun Vader saa kiinni ja juhlivat kun pääsevät karkuun, mutta sitten minuutin päästä ovat kuitenkin taas ansassa ja ihan rauhassa odottavat kuoleman tuloa

Hiukan sama ilmiö oli kyl Halossakin. Ykköstä aikoinaan aloittaessa oli rauhallinen fiilis ja tuntui siltä että Covenantit ovat joku vasta hetki sitten havaittu mahdollinen uhka. Mutta Reachissa väitettiinkin että Pillar Of Autumnin porukka oli niukin naukin juuri hetki sitten selvinnyt kotiplaneetan täydellisestä tuhosta ja miljoonien ihmisten joukkosurmasta.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova