Tuorein sisältö

Roseanne ja John Goodman naurattavat jälleen

02.05.2017 klo 18.30 | Luettu: 2047 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Koomikko Roseanne Barr palaa televisioon, kun tilannekomediasarja Roseanne saa kahdeksan uutta jaksoa. Työläisperheestä kertovaa sarjaa tehtiin 222 jaksoa vuosina 1988-1997.

Barr näyttelee itsensä fiktiivistä versiota, eli eräänlaista Justiinaa: tomera täti pitää lähipiirinsä kurissa. Täysin tilanteiden tasalla hän ei ole, sillä John Goodman palaa näyttelemään hänen leppoisaa puolisoaan, joka on kuollut. Barr vihjasi muutamia vuosia sitten, että jos jatkoa tehdään, ukko onkin vain lavastanut kuolemansa.

Sara Gilbert palaa pariskunnan tyttäreksi ja Laurie Metcalf Roseannen siskoksi. Muitakin keskeisiä näyttelijöitä kosiskellaan samalla, kun sarjalle etsitään kotia. Alkuperäinen kanava ABC ja Netflix ovat kiinnostuneita.

Barr kommentoi, että totta kai hän haluaa jatkoa Roseannelle: Yhdysvaltain muuttunut poliittinen ilmapiiri mahdollistaa muutaman upean vitsin. Barr pyrki Yhdysvaltain presidentiksi vuonna 2012 ja hänen kommenttinsa aiheuttavat ajoittain hämminkiä, joten ei ole selvää, mitä nämä vitsit ovat.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Metallicalta uusi ju... Depeche Moden Euroop... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova