Tuorein sisältö

Channing Tatumille löytyy töitä X-Men- ja Dark Universe -saagoista

22.07.2017 klo 17.15 | Luettu: 2334 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Uusi The Mummy ei onnistunut tappamaan elokuvasarjaa Dark Universe. Murskakritiikistä huolimatta The Mummy tienasi 390 miljoonaa dollaria, eli kolme kertaa budjettinsa verran. Alan julkaisujen mukaan leffa tekee tappiota johtuen mainoskuluista ja siitä, että vain osa Kiinassa tienatuista miljoonista päätyy studion taskuun, mutta periksi Universal Pictures ei anna.

Hollywood Reporterin laajassa jutussa mainitaan, että Universal hioo Van Helsing -elokuvan käsikirjoitusta Channing Tatumille. Abraham Van Helsing on Draculan arkkivihollinen. Rooliin oli alunperin kiinnitetty Tom Cruise, jolle löytyi muuta tekemistä The Mummysta.

Universal myös valmistelee tarjousta Angelina Jolielle, joka on jo vuosia tahdottu Bride of Frankenstein -elokuvan päärooliin.

Lähde: Hollywood Reporter

Tatum itse kertoo, että hänen on yhä tarkoitus näytellä Gambitia tämän X-Men-hahmon omassa elokuvassa. Gambit on "rakastettava ryökäle", joka lataa energiaa kortteihin ja viskelee niitä.

Tatumin mukaan käsikirjoituksen ensimmäinen versio oli ihan hyvä, mutta sitten Deadpool ja Logan osoittivat, kuinka hyviä erilaiset X-Men-elokuvat voivat olla. Noiden leffojen ansiosta Gambitissa voidaan kokeilla asioita, jotka eivät aiemmin tulleet kyseeseen, jota leffa ajatellaan uusiksi. Osa ideoista kuuluu korkean ikärajan piiriin, mutta toisaalta Tatum piti hahmosta jo lapsena, joten hän ei ole varma, mihin ikärajaan leffa päätyy.

Myös seuraava X-Men-elokuva New Mutants kokeilee uusia tuulia: se on kauhukertomus, jossa riehuu demonikarhu nimeltä Demonikarhu.

Lähde: Yahoo

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Päivän pila: jos Gam... Comic-Con-trailereit... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova