Tuorein sisältö

Night of the Living Dead saa ensimmäisen jatko-osan kolmatta kertaa

06.11.2018 klo 17.49 | Luettu: 1910 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Zombiegenren suuri klassikko Night of the Living Dead on saanut harvinaisen paljon perillisiä, sillä tekijät ajautuivat erilleen ja väsäsivät jatkoa silti. Alkuperäinen ohjaaja ja kirjoittaja George A. Romero ohjasi Dawn of the Deadin ja muita "of the Dead" -elokuvia (ilman Living-sanaa). Toinen kirjoittaja John A. Russo kynäili romaanin Return of the Living Dead ja samanniminen elokuva sai lukuisia jatko-osia. Myös uusia versioita erinäisistä episodeista on väsätty läjä.

Ensi vuonna valmistuu Night of the Living Dead Part II. Faktat ovat hieman hämäriä, mutta elokuvan tuottavan Living Dead Median väittämä on se, että alkuperäiset kirjoittajat ja tuottajat kehittelivät 70-luvun alussa suoraa jatko-osaa, joka käsittämättömästi on jäänyt tekemättä. Nyt tuo käsikirjoitus filmataan.

Se saattaa olla vihje elokuvan tyylistä, että Living Dead Median lausunto painottaa Russon puolta: heidän mukaansa Russon kirjoittama klassikko johti mustaa huumoria harjoittavaan "Return of" -sarjaan, joka esitteli aivoja syövät zombiet, ja lisäksi Romeron elokuviin.

Lähde: Bloody Disgusting

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Lisää Roope Salmista... Itse ilkimys -miehen... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova