Tuorein sisältö

Avengers: Infinity War -traileri: kunnon konna iskee vihdoinkin?

29.11.2017 klo 15.58 | Luettu: 1559 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Keväällä 2012 virnistänyt ja sittemmin ahkerasti istuskellut Thanos iskee ensi keväänä elokuvassa Avengers: Infinity War. Josh Brolinin ja tehostevelhojen tehtävä on vakuuttaa, että Thanos on astetta kovempi jätkä kuin Marvelin muut roistot ja jotakin ihan muuta, kuin Justice Leaguen samalla tekniikalla luotu Steppenwolf, jota on kuvailtu mm. elokuvahistorian surkeimmaksi konnaksi. Thanosia vastaan asettuvat noin kaikki Marvelin elokuvista tutut sankarit; tv-sarjojen ystävät saanevat toivoa vilahduksia. Tavalla tai toisella tarina jatkuu kevään 2019 Avengers-elokuvassa, jolla ei ole vielä nimeä, mutta jota on kuvailtu Marvelin elokuvauniversumin huipennukseksi.

Ensimmäinen traileri:V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Saara Aalto mukana T... Star Wars: Episodi 9... >

Keskustelut (1 viestiä)

nfeownvw

29.11.2017 klo 17.46 2 tykkää tästä

Onks tää nyt se leffa kun seurataan kaikki Thanosin vinkkelistä ja timantteja kerätessään lahtaa puolet sankareista. Seuraavassa osassa sitten kerätään roskat ja isketään takaisin. Ja Carol Danvers pelastaa maailman, tai sen mitä on jäljellä.

Se olisi vielä tässä välissä ihan kiva yllätys että Galactuskin saapuu bileisiin ja sitä myöten myös Ihmeneloset. Fox on tehnyt ihan ok jälkeä X-Menillä joten voivat vaikka pysyä siellä mutta F4 on foxin käsissä jo kuollut.
lainaa

Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova