Tuorein sisältö

Margot Robbien Harley Quinn palaa noin neljässä elokuvassa

02.12.2017 klo 13.00 | Luettu: 4417 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Suicide Squad toi isolle kankaalle kulttimainetta nauttivan Harley Quinnin, joka aloitti matkansa Jokerin tyttöystävänä animaatiosarjassa ja on sittemmin sekoillut myös yksinään roistona ja antisankarina. Vaikka leffa haukuttiin lyttyyn, Margot Robbien näyttelemä versio Harleysta on uponnut moniin faneihin.

Hahmon on määrä palata elokuvissa Suicide Squad 2 ja Gotham City Sirens, joista jälkimmäisessä Harley liittoutuu Kissanaisen ja Myrkkymuratin kanssa. Lisäksi Jokerin ja Harleyn hullusta rakkaudesta kertova leffa on kehitteillä. Onko tässä kaikki?

Robbie on kertonut MTV:lle työstäneensä jo kaksi vuotta Harleyn omaa elokuvaa. Kun MTV kysyi, tarkoittaako hän Gotham City Sirensiä tai Harleyn ja Jokerin elokuvaa, Robbie tarkensi, että kyse on täysin erillisestä projektista.

Robbie saattaa sanotusta huolimatta viitata Gotham City Sirensiin (tai elokuvaan, joka korvaa sen), sillä hän painottaa tahtovansa nähdä Harleyn tyttökavereiden keskellä. Robbie vahvistaa, että monta asiaa on meneillään, kun tekijät miettivät, mikä on paras tapa jatkaa. Se olisi erikoista, jos suunnitelma ei muuttuisi jokaisen elokuvan jälkeen, sillä DC-universumi on tähän mennessä reagoinut vahvasti lipputuloihin ja kritiikkiin.

Videohaastattelu löytyy Twitteristä.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Vau: Batman ja Joker... Kammottava Sabrina, ... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

Alijohtaja

02.12.2017 klo 13.36 3 tykkää tästä

Margot Robbie on ihan paska Harley Quinn.
lainaa
wnvfiwog

03.12.2017 klo 02.16 2 tykkää tästä

Näistä DC:n leffoista on vaikea löytää jotain mikä ei olisi ihan paska.

Iron Man vs Man Of Steel oli vielä ihan hyvä lähtökohta, mutta sitten Thor vs Suicide Squad ja Iron Man 2 vs Batman vs Superman niin homma olikin ohi. Jos nyt ei hirveän isoa eroa leffojen laadun välillä ollutkaan niin Marvelin visio jyräsi eteenpäin, DC painelee paniikkinappulaa jokikisen leffan jälkeen. Ant-Manillakin oli isompi merkitys kokonaisuudessa kuin koko Justice League leffalla

Joo ei tarttis vertailla, mutta kun selvästi haluavat olla vertailussa. Margot ja Gadot ovat ainoat joista sietää katsella köhöm
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova