Tuorein sisältö

"Petolinnut ja yhden Harley Quinnin fantastinen itsenäistyminen"

21.11.2018 klo 00.30 | Luettu: 1594 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Noin päätin suomentaa elokuvan Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) nimen. "Fantastinen" on vaisu versio sanasta "fantabulous", mutta "fantsutastinen" menisi jo uusien sanojen keksimisen puolelle?

Margot Robbie on jakanut käsikirjoituksen otsikkosivun Instagramissa. Äkkinäinen voi foton perusteella kuvitella, että hän on itse töhrinyt otsikon alle hieman ylimääräistä, mutta kyseessä on elokuvan virallinen nimi muidenkin lähteiden mukaan.

Harley Quinn hengailee kahden supersankarin - Huntressin ja Black Canaryn - kanssa suojellakseen Cassandra Cainia, joka on koulutettu pienestä pitäen palkkamurhaajaksi ja joka on päätynyt gangsteri Black Maskin tähtäimeen. Suicide Squadin lopussa Harley oli vahvasti kiinni Jokerissa, joten siitä siteestä hän nyt ilmeisesti itsenäistyy muuta tekemistä keksittyään. Harleyn ja Jokerin sairaalloinen parisuhde on hyvä ja sisällökäs tarina, mutta Harley on niin suosittu, että hänestä on tehty itsenäisempi muissakin medioissa ja se lienee loogisinta.

Ensi-ilta on helmikuussa 2020.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

????

Käyttäjän @ margotrobbie jakama julkaisu


Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Glenn Danzigin Elvis... Apulanta julkaisee u... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova