Tuorein sisältö

Kauhutuottaja koettaa pistää DC-universumin kuriin

04.01.2018 klo 21.36 | Luettu: 4939 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Warner Bros. on palkannut DC Films -osastonsa johtoon Walter Hamadan. Uusin DC-elokuva Justice League tekee todennäköisesti tappiota, vaikka siinä esiintyvät firman kuuluisimmat supersankarit, joten uutta verta kaivataan.

Hamada on jo pyörinyt nurkissa: hän on Warnerin Kirottu (The Conjuring) ja Se (It) -elokuvien tuottaja. Nämä suhteellisen edulliset kauhufilmit ovat ylittäneet kaikki odotukset. Esimerkiksi Se maksoi 35 miljoonaa dollaria ja tienasi 699 miljoonaa. Justice League maksoi 300 miljoonaa ja on tienannut vasta 652 miljoonaa. Mainitut kauhuelokuvat ovat myös kriitikoiden suosiossa toisin kuin useimmat DC-leffat.

Yhtenäinen visio tekisi terää. Pieni esimerkki: tänä vuonna valmistuvan Aquaman-elokuvan ohjaaja James Wan on selittänyt, etteivät vedenalaiset keskustelukohtaukset ole sellaisia (yhtä mälsiä) kuin Justice League antaa ymmärtää. Wan on myös Kirottu-elokuvien ohjaaja.

Marvel-universumin ei-niin-salainen-ase on Kevin Feige, joka useimpien Marvel-elokuvien ainoana tuottajana sallii ohjaajien tehdä omaa juttuaan - kunhan he pysyvät tietyissä rajoissa.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< 71-vuotiaalta Sylves... Game of Thrones vira... >

Keskustelut (5 viestiä)

bembepirgne

04.01.2018 klo 22.09 7 tykkää tästä

Liian myöhäistä. Marvel tuli vakuuttavasti jo Iron Manin kanssa, vaikka eivät olisi tehneet mitään sen jälkeen niin olisi ollut merkittävä sarjisleffa. Sen jälkeen rummutus vasta alkoi

Man Of Steel oli ihan pätevä vastaus, mutta kun jo heti perään tuli BvS, Suicide Squad ja Justice League niin kävi selväksi että DC ei usko soololeffojen voimaan/tarpeeseen vaan yrittää heti toisena leffana tehdä Avengersin kaatajan. Guardiansin vahvuus oli sen omalaatuisuus verrattuna jo tulleisiin rautamiehiin, thoreihin, kapuihin ja muihin. Suicide Squad yritti vetää pöhkökortin heti alussa vaikka ei ollut edes vielä mitään yleistä linjaa jota rikkoa. Ja sitten kun tuli ongelmia niin painettiin heti paniikkinappulaa. Thor 2:n ja Iron Man 2:n jälkeen Marvel ei vetänyt kaikkea pytystä alas.

Nyt olisi parasta vaan vetää töpseli seinästä ja yrittää 10 vuoden päästä uudelleen. Teräsmies, Batman, Flash, Wonder Woman ja Green Lantern hyvissä soololeffoissa. Ja sitten Justice League.

Toki Feige nousee tällä saagalla liki sinne Lucasin ja Leen rinnalle. Ei ihan joka jannu pysty pitämään miljardipalloja ilmassa
lainaa
Täh

05.01.2018 klo 00.21 7 tykkää tästä

DC ei osaa päättää mitä tehdä leffojen kanssa. Green Lanternin julkaisu Nolanin bättisten sekaan aikanaan jo pisti miettimään että mitähän helvettiä siellä johtoportaassa touhutaan.
lainaa
JayeizH

Rekisteröitynyt 06.08.2007

05.01.2018 klo 08.32 5 tykkää tästä

Warner kiirehti ihan turhaan näillä leffoilla. Näkivät Avengersiin tulot ja oli pakko saada nopealla aikataululla JL ulos. Syy epäonnistumiseen on ihan selvä:
Marvelin elokuvat ennen Avengersia: Hulk, IronMan1&2, Thor ja Captain America
Warnerin elokuvat ennen JL:n tuloa: Man of Steel, BvS, Wonder Woman, Suicide Squad.
Ja näistä SS ei rakenna JL:n asetelmia mitenkään.

Miettikää tilannetta jossa Warner olisi heittänyt Man of Steelin jälkeen Batman elokuvan tai kaksi, jossa Jokeri lopulta tappaa Robinin. Jumalauta siinä olisi ollut sitä jotain mitä ei muista supersankarielokuvista löydä. Ja luinko V2.fissä vai mistä ehdotuksen että Batman olisi tappanut Supermanin BvS:n lopussa, kyynisyytensä vuoksi. Tämä olisi ollut lähes täydellistä. Siinä vaiheessa Supermanin käytös JL:ssäkin olisi huomattavasti loogisempaa.

Mutta ei. Päädyttiin näyttämään vain Robinin asu lasikaapissa ja Batmanin herkistymään kun Supermanilla on saman niminen mutsi kuin sillä. Bravo... Ihan itse on Warner siis kuoppansa kaivanut. Tai no, käytännössä se taisi olla Snyder. Mies osaa tehdä toimintaa ja komeita otoksia PC:n taustakuvaksi, mutta tarinan tai draaman tajua miehellä ei ole yhtään.
lainaa
rwgpignvo

05.01.2018 klo 17.01 1 tykkää tästä

Täh kirjoitti:
DC ei osaa päättää mitä tehdä leffojen kanssa. Green Lanternin julkaisu Nolanin bättisten sekaan aikanaan jo pisti miettimään että mitähän helvettiä siellä johtoportaassa touhutaan.


Ei tuolloin ollut vielä mitään jatkumoa, jota matkia. Spiderman, X-Men, Hulk, Blade esittelivät ihan erilaisia Yhdysvaltoja.

Burton-Schumacherin ja Reevesin Teräsmiehet olivat kaikista campista ja ongelmistaan huolimatta aika uraauurtavia. Neljä saman maailman batmanleffaa, mutta niissäkään ei juuri ollut yhteisiä tekijöitä
lainaa
Ebun

06.01.2018 klo 15.09

Nolanin Yön Ritari -trilogia jäi hyväksi viimeiseksi dc-elokuvaksi WW rinnalla
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova