Tuorein sisältö

Ridley Scott ohjaa Merlin-elokuvan

05.01.2018 klo 18.15 | Luettu: 1837 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

The Merlin Saga on T.A. Barronin 12-osainen romaanisarja, joka kertoo maineikkaan Merlin-velhon nuoruudesta ja myöhemmistä teoista.

Disney on kehitellyt elokuvaversiota pari vuotta. Kirjoittajaksi on palkattu Taru sormusten herrasta -trilogian parissa työskennellyt Philippa Boyens. Uusin käänne on se, että ohjaajan tuolista neuvottelee Ridley Scott. Sisäpiirilähteet uskovat, että elokuvasta tulee Scottin seuraava.

Disney suunnittelee - luonnollisesti - myös Miekka kivessä -animaation näyteltyä versiota. Scottin kanssa on keskusteltu siitäkin. Miekka kivessä kertoo iäkkäästä Merlinistä ja tulevasta kuningas Arthurista, jota Merlin opastaa elämän tiellä.

Scott kerskaili äskettäin, hän on "liian vaarallinen" Star Wars -elokuvan ohjaajaksi, koska hän tietää, mitä hän on tekemässä, ja Star Wars -tuottajat tahtovat pysyä ohjaksissa. Hän ilmoitti, että suurten budjettien antaminen aloittelijoille on "v**un tyhmää": hänen palkkionsa on kova, mutta hän hoitaa hommat tehokkaasti. Disney tuskin innostui tästä syystä, mutta on hupaisaa kuvitella, että Disney-pomot kilauttivat Scottille heti avautumisesta kuultuaan.

Lähteet: Variety, Business Insider

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nightwishin maalisku... Iron Maiden -tribuut... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova