Tuorein sisältö

Steven Spielberg silmäilee Indiana Jonesia ja West Side Storya

19.01.2018 klo 22.45 | Luettu: 2599 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Steven Spielbergin elokuvat tulevat usein pareittain. Miehen uusin vakava ohjaus The Post saapuu Suomeen 2. helmikuuta ja hänen uusin tehosteleffansa Ready Player One saapuu Suomeen 28. maaliskuuta. Spielbergillä on tapana kuvata kaksi pätkää peräkkäin ja aloittaa siitä, jonka jälkituotanto kestää pidempään.

Spielberg pohtii parhaillaan, mitkä ovat seuraavat kaksi. Sisäpiirilähteiden mukaan Indiana Jones 5 ja West Side Story ovat vahvoja vaihtoehtoja. Viidettä Indyä on lupailtu 10 vuotta ja West Side Storyn uusi versio on Spielbergin unelmaprojekti. West Side Story on klassinen lavamusikaali, jonka ensimmäinen elokuvaversio voitti 10 Oscaria.

Disneyn viimevuotisen väittämän mukaan viides Indiana Jones valmistuu 10. heinäkuuta 2020, mutta asia on loppupeleissä kiinni Spielbergistä.

Pari vuotta sitten juoruiltiin, että Chris Pratt saattaa olla uusi Indiana Jones. Harrison Ford palaa rooliin vahvistetusti, mutta juorujen mukaan elokuva saattaa kertoa useammasta aikatasosta.

Spielbergin kovin, 10 Oscarin kombo on Jurassic Park ja Schindlerin lista: Jurassic Park voitti 3 Oscaria ja aloitti elokuvasarjan samana vuonna, kun Schindlerin lista voitti parhaan elokuvan Oscarin ja 6 muuta Oscaria.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Winona Ryderin kultt... Viiden juttu jatkuu ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova